lamizol Odesláno středa v 14:39 Nahlásit Odesláno středa v 14:39 (upraveno) Já to zkusim vzít trošku do celýho kontextu aby někteří nemuseli psát nesmysly mimo mísu… Já na želvy ponosil a ještě nosim skoro všechno co je dostupný, ale i různý meše atd. Plno věcí jsem už prodal, ale takovej ten základ sem si nechal a občas protočím. Za sebe říkám, že Superjubilee s origo Seiko sponou z Monster je to nejlepší, co na ně můžete dát. Výborně se to nosí, a i to dobře vypadá. Občas chceš, ale změnu a hledáš možnosti. Takže zkoušíš gumáky, meše, dostupný překlápečky atd. Origo gumy, ač jsou teda příjemný, tak ty konce furt někde zavázej (řízení auta atd.) až je to uživatelsky nepříjemný, a to bych použil expresivnější výraz, proto hledám alternativu gumák - překlápečka. Bohužel na trhu toho není moc, tak se různě zkouší. Z toho, co jsem měl je tohle uživatelsky nejlepší alternativa i když to není stopro. Kdybych to fotil ze shora, tak to ani nepoznáte, ale samozřejmě fuka tam je, vo tom žádná. Ve skutečnosti to není taková trága, a uznávám, že na fotkách to vypadá horší. Já to nikomu necpu, já to sem nahodil jenom pro zpestření abyste viděli, co je kde dostupný, já to prostě zkoušim a uvidíme, zatím si to vede dobře. Nemám problém investovat do jiných gumáků, tahů atd. ale není z čeho vybírat a v kategorii guma - překlápečka není nic co by sedělo bez chyby. Doteď nechápu, že Seiko nebylo schopný udělat na želvy gumák k pouzdru na překlápečku. To by mi ušetřilo pěnez… Upraveno středa v 14:41 uživatelem lamizol
kdojinej Odesláno čtvrtek v 07:00 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 07:00 Fuga je tam. Ne fuka. Fúká ti tam tou fugou leda, pac je hrozne velká..
Harwey Odesláno čtvrtek v 07:07 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 07:07 strapcode, crafter blue, uncle straps, si skusal? 1
Vit Odesláno čtvrtek v 10:52 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 10:52 Pokud by někdo objednával odsud, rád se přidám a přispěju na poštovné. CB12 Blue Crafter Blue Rubber Strap | Seiko Turtle SRP777 | Strapcode 1
lamizol Odesláno čtvrtek v 14:03 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 14:03 (upraveno) před 6 hodinami, Harwey napsal: strapcode, crafter blue, uncle straps, si skusal? Clasický Crafter Blue jsem měl jak oranžovej, tak černej a ty gumáky jsou pro mě velkým zklamáním. Nejsou nějak extra příjemný na nošený, takový tuhý byly a pochopitelně mi i ty konce vadily. Tenkrát jsem je dostal s jedním očkem a musel jsem si dokoupit druhý od jiného výrobce (teď snad už dávaj dvě) a co je jejich největší průser a to taky nechápu, že tam musíš mít CB stěžejku, která je slabá a tu Seikáckou tam nenarveš. Teď jsem jim lehce prolít stránky a i to tam někdo zmiňoval v recenzích. Ale objevil jsem že dělaj gumu k pouzdru na sponu což jsem ani nevěděl. Kdysi to dělali pro Marinemastery, ale pro želvy to nedělali, ale tak už se polepšili. Já nevim jestli od nich máš nějakej gumák, ale je to velká bída CB gumy. Ze strap codu mám Superjubiliee, a tenkrát jsem to tam taky sjížděl a na nic jsem nepřišel, ale určitě to projedu. Já mám objednaný jiný gumy, tak uvidíme až to dorazí. Upraveno čtvrtek v 14:06 uživatelem lamizol
Vit Odesláno pátek v 06:31 Nahlásit Odesláno pátek v 06:31 (upraveno) před 16 hodinami, lamizol napsal: Clasický Crafter Blue jsem měl jak oranžovej, tak černej a ty gumáky jsou pro mě velkým zklamáním. Nejsou nějak extra příjemný na nošený, takový tuhý byly a pochopitelně mi i ty konce vadily. Tenkrát jsem je dostal s jedním očkem a musel jsem si dokoupit druhý od jiného výrobce (teď snad už dávaj dvě) a co je jejich největší průser a to taky nechápu, že tam musíš mít CB stěžejku, která je slabá a tu Seikáckou tam nenarveš. Teď jsem jim lehce prolít stránky a i to tam někdo zmiňoval v recenzích. Ale objevil jsem že dělaj gumu k pouzdru na sponu což jsem ani nevěděl. Kdysi to dělali pro Marinemastery, ale pro želvy to nedělali, ale tak už se polepšili. Já nevim jestli od nich máš nějakej gumák, ale je to velká bída CB gumy. Ze strap codu mám Superjubiliee, a tenkrát jsem to tam taky sjížděl a na nic jsem nepřišel, ale určitě to projedu. Já mám objednaný jiný gumy, tak uvidíme až to dorazí. Ohledně stěžejek by ti mohlo pomoci toto: Stěžejky pro SEIKO hodinky | Řemínky a pásky k hodinkám | StrapShop.cz Ale bacha, je to jen pro pouzdra s durch vrtanýma nožkama. Upraveno pátek v 06:33 uživatelem Vit
lamizol Odesláno pátek v 18:07 Nahlásit Odesláno pátek v 18:07 před 11 hodinami, Vit napsal: Ohledně stěžejek by ti mohlo pomoci toto: Stěžejky pro SEIKO hodinky | Řemínky a pásky k hodinkám | StrapShop.cz Ale bacha, je to jen pro pouzdra s durch vrtanýma nožkama. Pro Seika kde mi nevleze origo tlustá, tak tam dávám tyhle a sedí parádně.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se