StefanM Odesláno 23. října 2015 Nahlásit Odesláno 23. října 2015 Ake mate skusenosti s nakupom cez auctionata.com? Da sa spolahnut na popis a obcas aj vyhodne nakupit? Pri dosiahnutych cenach mam pocit, ze kupujuci nepocitaju s aukcnou proviziou. Rovnako mi prisla zvlastna situacia, ze som drazil hodinky a drazba skoncila na 3400 Eur bez provizie (4517 Eur spolu s proviziou a postovnym). Tento udaj bol pri skonceni live aukcie a tiez mi prisiel do mailu ako infomacia o tom, ze som nevydrazil polozku, nakolko isla za 3400 eur. Dnes pri prezerani vysledkov je vsak pri polozke suma 4250 Eur (co by bolo 5646 Eur). Rovnako zvlastna bola odhadovana cena, kde pri novych GS sbgc007 s retailom okolo 9000 dolarov bola 2400 Eur a pri baterkovych Tissotoch PRC 200 z roku 2008, ktore stoja nove okolo 400 Eur bola 1200 Eur a predali sa za 750 Eur (??).
tmoris Odesláno 23. října 2015 Nahlásit Odesláno 23. října 2015 Podle me se tam vyhodne nakoupit neda a je tam vysoke riziko ruznych skladacek apod
rayethon Odesláno 23. října 2015 Nahlásit Odesláno 23. října 2015 Souhlas, ceny po zapocteni aukcni prirazky jsou nesmyslne vysoke, dokonce i oproti ebay a chrono24, vubec nemluve o hodinkovych forech. Kdo tam kupuje je mi zahadou - ja parkrat drazil, ale cena se temer vzdy dostala nesmyslne vysoko. Podĺe me je to ztrata casu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se