Paw Odesláno 6. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2015 No tak sláva, konečně tady nebudu s hodinkama (SARG005) sám . Originál řemen fakt stojí za prd, nicméně jsem ho rok používal a dalo se. Nakonec jsem přesedlal na http://www.strapshop.cz/hirsch-teletina/hirsch-buffalo (hnědý) + noname motýlovou sponu a jsem maximálně spokojen. Chtěl zkusit tah, ale nedá se nikde sehnat (a když jsem jeden zahlíd, tak byl za neskutečný peníze).
Roster Odesláno 6. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2015 No tak sláva, konečně tady nebudu s hodinkama (SARG005) sám . Originál řemen fakt stojí za prd, nicméně jsem ho rok používal a dalo se. Nakonec jsem přesedlal na http://www.strapshop.cz/hirsch-teletina/hirsch-buffalo (hnědý) + noname motýlovou sponu a jsem maximálně spokojen. Chtěl zkusit tah, ale nedá se nikde sehnat (a když jsem jeden zahlíd, tak byl za neskutečný peníze). A jak jsi s hodinkama spokojený? Jinak fakt super řemen sis vybral. Jen bych se chtěl zeptat jestli má motýlová spona nějakou výhodu oproti tomuhle typu? Tahle mi přijde jednodušší a snadněji použitelná.. Koukal jsem i na SARG001 a tipnul bych, že tah z nich půjde na SARG005.
Paw Odesláno 6. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2015 Hodinky jsou špičkový nemůžu si stěžovat. Co se týče spony, tak je to asi dle vkusu každého soudruha. O tahu od SARG001 nebo 003 vím, ale nikde se nedá samostatně koupit. A ten, kdo je má, tak tah neprodá . Navíc to není zrovna rozšířená modelová řada. Obepisoval jsem i yobokies apod, ale nikde nic. Prostě to vypadá jen na kůži .
Roster Odesláno 6. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2015 Tak to má aspoň tu výhodu, že moc lidí ty hodinky nemá :-) Já jsem stejně chtěl hodinky na kůži, takže mi to zas tak nevadí.. Každopádně díky, že ses podělil o zkušenosti..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se