Přejít na obsah

Paw

Členové_50
  • Příspěvky

    836
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    HK
  • Fanoušek značky
    Seiko

Návštěvy profilu

3 275 zobrazení profilu

Paw's Achievements

Závislák

Závislák (6/8)

5

Popularita

  1. Tu loď jsme viděli taky, pravděpodobně chyba režie, nevíme, co to bylo zač. Pozorně jsme poslouchali, komentátoři to nekomentovali
  2. @redd Pivovar Beránek ve Stěžerách - 3km od Hradce. Šatlava na starým městě (ale tam už jsem dlouho nebyl). Na Plzeň do Hospody Na Hradě nebo ke Lvovi naproti zimnímu stadionu. Nezklame Tě asi ani Duran, pokud máš rád ryby, tak můžeš zkusit Aquarko, nicméně porce tam jsou spíš degustační a ceny plnotučný.
  3. Zahájení pěkný, komentátoři tragický. Nepřijdou mně moc připravený.
  4. Paw

    Garmin Fenix 7

    Tohle jsou dobrý řemínky, najednou ti přijde, že hodinky nic nevážej. Ale nesmíš dělat nic, u čeho se zpotíš/namočíš. Sice vysychá vcelku rychle, ale silikon je silikon. Navíc se diky absenci quickfitu nedaj moc rychle přehazovat.
  5. Paw

    BIKE

    Jeden místní cyklista (myšleno ze stejnýho města jako já) umí vyjet nahoru na Říp na cyklokrosovým kole. Nechápu jak, když jsem tam byl naposledy, tak jsem měl problém to vytlačit nahoru a dolů se nezabít při scházení v botách s nášlapama. (Video je staršího data, nevím, jestli tam tenkrát byl nebo nebyl zákaz)
  6. Paw

    BIKE

    Topeak Backloader, Acepack Saddle bag Jak už psal redd, 10L je strašně moc, do 15L brašny se sbalím na tejden :). Pokud to chceš jen na svačinu/bundu, atd, tak bude stačit i 6L a ještě budeš mít půlku srolovanou prázdnou.
  7. Paw

    BIKE

    Nosič od https://tailfin.cc
  8. Paw

    BIKE

    Léta se mažu opalovákama z Lidlu a z DM s ochranným faktorem 50. Mám to jak na celodenní jizdy, tak i jen na odpolední a nikdy jsem nepocítil žádnej diskomfort (ani při jízdě, ani po).
  9. O jednom výrobci vím - https://www.parcelpending.com/ - není ale na burze samostatně, je to součást větší firmy.
  10. Paw

    BIKE

    Bikepackingová podsedlovka? např. https://www.acepac.bike/sedlove-brasny/ A ještě ušetříš na váze nosiče
  11. Paw

    BIKE

    https://www.ekoi.cz/cs/configurateur/ekoi-premium-custom-37.html - mám druhou sezonu, výborný brejle
  12. Jestli máš Revolut a telefon, kterej podporuje eSim, tak nepotřebuješ kupovat nic extra. Kamarád to používal v New Yorku - jeden měl data a ostatním udělal hotspot. Výhodnost neumím posoudit. 3GB 525 Kč, 5GB 780 Kč , 10GB 1320 Kč, 20GB 1535 Kč Edit: tak asi nic, nevšiml jsem si, že chceš i volat, tohle jsou jen data
  13. Dneska mě potěšilo, že jsem dokončil Kurz rekreačního golfisty, prošel celý hřiště a zvládnul to uhrát. Skóre šílený, je co zlepšovat a asi si občas zajdu zahrát.
  14. Paw

    BIKE

    My o vlku s stojan v Lidlu za 700 https://www.lidl.cz/p/crivit-montazni-stojan-na-kolo/p100372221
×
×
  • Vytvořit...