CzechJoker Odesláno 29. února 2008 Nahlásit Odesláno 29. února 2008 Mám Tissot Seastar II a popravdě řečeno jsem si doposud nezvyknul na jejich nepřesnost. Když pominu, že jako nové se za den rozešly o více než 20 minut (opraveno v rámci záruky), tak současná denní odchylka v řádu cca 1-2 minuty (naneštěstí se zpožďují) mě rozčiluje. Když je srovnám s letitými orientkami (taky automat, pouze 4x levnější ), tak je to docela propadák. Na druhou stranu ale udělají parádu víc, než Q&Q, Bentime apod...
sheepeck Odesláno 8. března 2008 Nahlásit Odesláno 8. března 2008 1-2 minuty je docela dost. To bych s nimi zasel k hodinari znovu - ten strojek dovede slapat daleko lip.
CzechJoker Odesláno 12. března 2008 Nahlásit Odesláno 12. března 2008 1-2 minuty je docela dost. To bych s nimi zasel k hodinari znovu - ten strojek dovede slapat daleko lip. No jo no... To byl autorizovaný servis u Hanáka (Brno). Prý to líp seřídit nejde a je to "v normě". Já si na to pak zvyknul a dneska jsem si k nim koupil kožený řemínek Hirsch (vypadají najednou úplně jinak).
Návštěvník tolja Odesláno 12. března 2008 Nahlásit Odesláno 12. března 2008 No jo no... To byl autorizovaný servis u Hanáka (Brno). Prý to líp seřídit nejde a je to "v normě". Já si na to pak zvyknul a dneska jsem si k nim koupil kožený řemínek Hirsch (vypadají najednou úplně jinak). 2 minuty v normě tedy určitě nejsou. Moje bývalé Tissotky s v pohodě vešly do +- 5 sekund/24h poučná recenze servisu Hanák je zde http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...65&hl=hanák
CzechJoker Odesláno 12. března 2008 Nahlásit Odesláno 12. března 2008 (upraveno) 2 minuty v normě tedy určitě nejsou. Moje bývalé Tissotky s v pohodě vešly do +- 5 sekund/24h poučná recenze servisu Hanák je zde http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...65&hl=hanák No on to není jenom Hanák. Steně mě kdysi chtěli odrbat na Chládkově (dnes jsou přestěhovaní na Veveří), prej že mám kompletně zkorodovaný strojek a bude to generálka. Tak jsem hodinky sebral, odnesl na Vlhkou ke starému hodináři, ten je promazal a ještě dneska se směje, když si vzpomene na toho blba, co mu tvrdil, že ty nablejskaný kolečka jsou určitě kompletně sežraný rzí Asi za ním zase zajdu... Upraveno 12. března 2008 uživatelem CzechJoker
sheepeck Odesláno 18. března 2008 Nahlásit Odesláno 18. března 2008 Tak to se pak pochlub, jak jsi poridil a jak hodinky slapou.
Jan Beck Odesláno 15. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2008 a kam na rozumny servis Tissot v Praze? daji se seridit PR100? jsem s nima spokojeny, ale nevyuzivam je, tak je chci pred prodejem nechat seridit, aby byly zarucene v poradku (po 2 letech v krabici) :-)
CzechJoker Odesláno 16. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2008 - pohodlný tah se zdobenou sponou a patentem pro další zvětšení rozepnutého tahu pro občany s rukama jako lopata To je tzv. neoprenová extenze, použiješ ji v případě, že chceš hodinky obléknout při potápění na neopren.
šíma Odesláno 21. srpna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 21. srpna 2008 To je tzv. neoprenová extenze, použiješ ji v případě, že chceš hodinky obléknout při potápění na neopren. Díky, už jsem to taky zjistil.
šíma Odesláno 21. srpna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 21. srpna 2008 a kam na rozumny servis Tissot v Praze? daji se seridit PR100? jsem s nima spokojeny, ale nevyuzivam je, tak je chci pred prodejem nechat seridit, aby byly zarucene v poradku (po 2 letech v krabici) :-) Servis Hibernia v Libni. Tissot Seastar 1000 mi dělaly - 20 s denně a po seřízení u nich a patřičném způsobu nošení udělají za týden třeba jen jednu sekundu. To ale považuji spíš za náhodu, seřizovací mechanizmus tak jemný není.
Senseeei Odesláno 24. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2008 (upraveno) aky je patricny sposob nosenia? aby to nerobila odchylky? Upraveno 9. září 2008 uživatelem Senseeei
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se