Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj,

po poslednim cisteni (voda a kartacek na zuby, cape cod ubrousky) mi zacal nejak divne vrzat/skripat tah, takovy pisklavy zvuk kdyz se s nimi zatrepe

vcera jsem prisel domu a koukam, ze jeden pin tahu je z poloviny venku, tak jsem ho zasunul (bez odporu zpet) a drzel, dnes byl povylezly jiny, tak jsem vzal paratko a zkousel co jde vyndat, celkem tri vylezly bez nejakeho odporu, zbytek se udrzel, ty tri jsem ocistil a zkousel zasunout v ruznych kombinacich zpet, jeden se uchytil na pevno, dva jsou porad na "lehko"

otazka je, jestli jde nejak tah "promazat" nebo je potreba to vycistit komplet - vytahat piny a kus po kusu vzit cape codem nebo neco jineho proti vrzani

a ty dva co vypadavji tak asi vymenit za nove, ze?

diky

Odesláno

Někdy je lépe nechat ten tah odmočit v lihu přes noc a následné čištění kartáčkem provést třeba 2-3x a pořádně propláchnout a nechat vyschnout.V případě vrzání nečistot či špinění od náramku /obzvláště v létě/ tuto procedůru znovu zopakovat.Pokud jsou ty piny půlené,tak zkusit napružit a případně zakápnout Loctite /modrý se dá znovu odstranit,dobré pro závity,červený je pevnější snad neodstranitelný/.

Odesláno

Obyčejný technický líh je v pohodě.Ty půlené co jsou rozpůleny po délce,vrazit do té mezery např. ulamovací nůž a trošku je roztáhnout a pak zakápnout tím Loctitem,příp. stačí vteřinové lepidlo a nacpat zpět.

• po 5 týdnech...
Odesláno

Obyčejný technický líh je v pohodě.Ty půlené co jsou rozpůleny po délce,vrazit do té mezery např. ulamovací nůž a trošku je roztáhnout a pak zakápnout tím Loctitem,příp. stačí vteřinové lepidlo a nacpat zpět.

ten loctite myslis tenhle?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...