Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Co si myslite o techto svycarsko/spanelskych Festinach Automatic Skeleton 6744...Me se docela pozdavaji a i cenove to muze byt za relativne malo penez (u nas 4671Kc) hodne muziky. Vite nekdo co v sobe skryvaji za strojek? A jestli je nekdo, nekde videl i za lepsi cenu, nez co nabizi nasi obchodnici? A zkuste nahodit i nejaky podobny (cenove/vzhledove) model i od jinych vyrobcu...At vim, nad cim si mam potit celo :sweatdrop:

post-2166-1191692889.jpg

post-2166-1191692898.jpg

post-2166-1191692906.jpg

Odesláno
  ANDY napsal:
Prolezl jsem google a nikde nic o tom jaký je to kalibr - jediný odkaz je že je to automatic movement. na jiném fóru podezřívají že je to snad čína...

Čína asi ne, patrně Miyota.

Odesláno
  Foundryman napsal:
Čína asi ne, patrně Miyota.

Docela by me zajimalo, co to tedy v nich je :guiltysmiley: Jinak doufam, ze snad v nich neni zavrenej malej rakosnik co hybe rucickami :thumbsup_anim: A jestli je tam Miyota, tak taky nejsem moc nadsenej, videl jsem Zodiac Diver - nove, mely v sobe Miyotu a nejak se u nich misty zadrhavala vterinovka a nekde psali, ze to ty jejich strojky delavaji v urcitych polohach. Doufam, ze jsem se s tim strojkem nesekl a je v tech Zodiacich opravdu Miyota :worried_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...