Filip R. Odesláno 6. října 2007 Nahlásit Odesláno 6. října 2007 Co si myslite o techto svycarsko/spanelskych Festinach Automatic Skeleton 6744...Me se docela pozdavaji a i cenove to muze byt za relativne malo penez (u nas 4671Kc) hodne muziky. Vite nekdo co v sobe skryvaji za strojek? A jestli je nekdo, nekde videl i za lepsi cenu, nez co nabizi nasi obchodnici? A zkuste nahodit i nejaky podobny (cenove/vzhledove) model i od jinych vyrobcu...At vim, nad cim si mam potit celo
ANDY Odesláno 6. října 2007 Nahlásit Odesláno 6. října 2007 Prolezl jsem google a nikde nic o tom jaký je to kalibr - jediný odkaz je že je to automatic movement. na jiném fóru podezřívají že je to snad čína...
Ace Odesláno 6. října 2007 Nahlásit Odesláno 6. října 2007 Nevíte někdo, jaký model (číslo) jsou ty hranaté na obrázku vlevo?
Foundryman Odesláno 6. října 2007 Nahlásit Odesláno 6. října 2007 ANDY napsal: Prolezl jsem google a nikde nic o tom jaký je to kalibr - jediný odkaz je že je to automatic movement. na jiném fóru podezřívají že je to snad čína... Čína asi ne, patrně Miyota.
Filip R. Odesláno 6. října 2007 Autor Nahlásit Odesláno 6. října 2007 Ace napsal: Nevíte někdo, jaký model (číslo) jsou ty hranaté na obrázku vlevo? Ty hranate jsou: Festina Atomatic Ref. F6751
Filip R. Odesláno 6. října 2007 Autor Nahlásit Odesláno 6. října 2007 Foundryman napsal: Čína asi ne, patrně Miyota. Docela by me zajimalo, co to tedy v nich je Jinak doufam, ze snad v nich neni zavrenej malej rakosnik co hybe rucickami A jestli je tam Miyota, tak taky nejsem moc nadsenej, videl jsem Zodiac Diver - nove, mely v sobe Miyotu a nejak se u nich misty zadrhavala vterinovka a nekde psali, ze to ty jejich strojky delavaji v urcitych polohach. Doufam, ze jsem se s tim strojkem nesekl a je v tech Zodiacich opravdu Miyota
A@A Odesláno 6. října 2007 Nahlásit Odesláno 6. října 2007 Foundryman napsal: Čína asi ne, patrně Miyota. mozem potvrdit, je tam Miyota.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se