Tag Heuer LV Odesláno 2. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2015 Keďźe som na Carrery dosť zaťažený mám doma ani neviem ako ďalší kúsok. Ide o chrono Carrery s inhouse strojom 1887 s krásnym antracitovym cifernikom a keramickou lunetou.Veľmi sa mi páčia ale doma mám už Carrery CV2010, ktoré sú dosť podobné tak jedny asi pôjdu preč, aký je Váš názor ktoré by ste si nechali?
Vena Odesláno 2. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2015 Za mě volba jasná, cal.1887 nechat.
Tag Heuer LV Odesláno 2. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2015 Jasne podla stroja je volba jasna nechat inhouse ale odmyslite si kaliber tak co nechat radsej? A inak co hovorite na taketo kombo? Nebude najlepsie si nechat obidvoje? :-)
clockyclock Odesláno 2. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2015 a co velikost, ty vlevo maj 44 a vpravo 42mm ne, které ti lepe sedi? 2010 jsme mel, jsou vic cisty libi se mi víc..ty druhy jsou takovy sportovní.
ondralbc Odesláno 2. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2015 Myslim, ze maj oba 42,5mm. Urcite nechat ty vlevo
kuncák7 Odesláno 2. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2015 inhouse nechat, to je jasnyPřesně tak, tedy, když si fakt musíš vybrat- já bych si snad nechal oboje.
clockyclock Odesláno 2. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2015 2010 jsem mel, uvadi 41,5 ty druhy jsou 43 si myslim a ty samy day date byly 44 nebo 43,5 ty uz jsou hodne veliky i vyssi byly.
clockyclock Odesláno 2. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2015 Ps jedny posli pryc a vem ty monaca gulf, jsou uzasny
Tag Heuer LV Odesláno 2. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2015 CV2010 maju 41mm a CAR2A11 maju 43mm Velkost myslim si mi sedi aj ta aj ta len ako pisete jedny su viac klasicke a druhe sportovejsie. Tie Monaca mozno nie su zly napad este som ich nemal len sa trochu bojim toho tvaru puzdra.
Rybiz Odesláno 2. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2015 Ty nalevo sou jak telefonni seznam - samy cisla, preplacanost...ty napravo vyrovnanejsi.
clockyclock Odesláno 2. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2015 Vubec bych se jich nebal, nosi se super ta gulf verze se zde casto nevidi, mit munici, beru je.. Skoda ze mcqueen se staly nedostupny, stoji neskutecny penize.
slice Odesláno 3. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2015 inhouse a keramická luneta na jednej strane, lepšia veľkosť (pre mňa ) a vyváženejší dizajn na strane druhej..
Tag Heuer LV Odesláno 4. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2015 Na Monaca original modre by som sa nechal nahovorit to ano. Tak vyzera to tak ze skusim predat keramicky inhouse a ak sa to nepodari asi si necham obidvoje :-)
Rufanius Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2015 In house cal 1887 nechat dle logiky ale pocitově to musíš vyhodnotit ty co ti lépe sedí na ruce...
p3k Odesláno 10. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2015 Když se dívám na to tvé dilema, vzpomenu si, jak kupuji boty. Ty, co se mi líbí, buď tlačí nebo není velikost a tak nakonec beru ty, co se mi líbily méně.U těch inhous - jsou propracovanější, ale "tlačí" mě tam ty indexy po desítkách.Jinak pokud neřešíš peníze, pak bych asi zůstal nakonec u těch s inhousem 1887
Tag Heuer LV Odesláno 10. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2015 Je to asi tak ako ked kupujes boty :-) Nakoniec skusam predat tie krajsie prepracovanejsie inhouse a ak sa nepodari skusim predat druhe a ak sa ani to nepodari necham si obidvoje a dufam ze Carrer uz budem mat dost a zacnem skupovat nieco ine :-)
orius Odesláno 12. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2015 Ty nalevo sou jak telefonni seznam - samy cisla, preplacanost...ty napravo vyrovnanejsi.Souhlas s Rybizem.
misoo Odesláno 12. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2015 Nechaj si obe a tie napravo daj na kozku a mas z toho 'oblekovky', budu sa lepsie doplnat
Tag Heuer LV Odesláno 16. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2015 Mam k nim aj kozeny remienok s original preklapackou, pripajam fotky. Podla mna ani takto nevyzeraju najhorsie...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se