Dawydov Odesláno 2. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2015 Švára se někde dostal k těmto G-Shockům. Chce po mě abych mu je nastavil. (....že se prý vyznám v hodinkách). Jsou to ale první elektrický hodinky, který mám v ruce, a proto jsem z nich spíš jelen.Zatím jsem zjistil pouze to, že baterka v nich je, protože když mačkám čudlíky, ručky jezdí sem a tam.Poraďte mi prosím jen, jak se nastaví čas, se zbytkem se snad popere sám. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanNovakJan Odesláno 2. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2015 http://support.casio.com/en/manual/manuallist.php?cid=009 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 2. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2015 Přesně tak, stáhni si podle čísla modulu návod v NJ nebo Aj a podle toho se pak rid.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dawydov Odesláno 2. listopadu 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2015 Díky moc. Čas už mám. Jdu na měsíc, rok a den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se