VS Odesláno 8. října 2007 Nahlásit Odesláno 8. října 2007 Už nebudu chodit k hodináři. Už nebudu chodit k hodináři. Už nebudu chodit k hodináři. Už nebudu chodit k hodináři. Už nebudu chodit k hodináři. Už nebudu chodit k hodináři. Už nebudu chodit k hodináři. Už nebudu chodit k hodináři. Už nebudu chodit k hodináři. Už nebudu ............................... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník YPO Odesláno 8. října 2007 Nahlásit Odesláno 8. října 2007 opravdu pěkné ...... jeden takový kousek bych taky snesl
VS Odesláno 8. října 2007 Autor Nahlásit Odesláno 8. října 2007 Kaliber? Zatím nezjištěno. Je to typ L7.012.2.21.1 Asi blbě hledám.
VS Odesláno 8. října 2007 Autor Nahlásit Odesláno 8. října 2007 (upraveno) A kolik takový hodinky stojí? Skoro, jako Primky. Ale tyhle naštěstí jdou a krásně tikají. Upraveno 8. října 2007 uživatelem VS
maxs Odesláno 8. října 2007 Nahlásit Odesláno 8. října 2007 Trochu som popátral. K tomu sériovému číslu: L7 - označenie modelu, podľa všetkého Heritage pocket watch 012 (014) - použitý kaliber Ostatné čísla sú použitá povrchová úprava a číselník. Model L7.014.xxxxxx má korunku na pozícii 12 a používa kaliber L506 - základ ETA/Unitas 6497 V tých tvojich by teda mohol byť kaliber L512 - ETA/Unitas 6498/2 Korunka dvojpolohová na pozícii 3. Pozlátené 10 mikrónov. Longines má ešte kaliber L520 s korunkou na 3 ale ten je veľmi malý.
VS Odesláno 8. října 2007 Autor Nahlásit Odesláno 8. října 2007 (upraveno) Trochu som popátral. K tomu sériovému číslu: L7 - označenie modelu, podľa všetkého Heritage pocket watch 012 (014) - použitý kaliber Ostatné čísla sú použitá povrchová úprava a číselník. Model L7.014.xxxxxx má korunku na pozícii 12 a používa kaliber L506 - základ ETA/Unitas 6497 V tých tvojich by teda mohol byť kaliber L512 - ETA/Unitas 6498/2 Korunka dvojpolohová na pozícii 3. Pozlátené 10 mikrónov. Longines má ešte kaliber L520 s korunkou na 3 ale ten je veľmi malý. Došel jsem k něčemu podobnému. Podle přehledu kalibrů Longines http://www.longines.com/eng/html_longines/...n/MMovement.pdf a uspořádání ciferníku to vypadá na L512 (ETA 6498/2) nebo Longines L520. Edit: porovnal jsem proporce se Steinharty s Unitasem 6497 a podle vzdálenosti vteřinovky od středu to vypadá na ten kalibr L512. I zvuk je podobný, ale to už si netroufám odhadnout. Upraveno 8. října 2007 uživatelem VS
mischa Odesláno 8. října 2007 Nahlásit Odesláno 8. října 2007 Konečně pořádný sofistikovaný přístroj. Přeji, ať mají hodináři dostatek jiné práce, kdyby měli všichni hodinky jako ty, většina hodinářů co ještě zbyla by vychcípala. A výměnáři baterií, těch se to netýká. Tímto se všem dobrým hodinářům zde omlouvám, neboť se jedno značně euforický příměr. VS pak srdečně gratuluji k netradiční volbě, která mi bere dech. Bravo a ať Tě třikrát přežijou.
NIGHTinGALE Odesláno 8. října 2007 Nahlásit Odesláno 8. října 2007 To je jen foto z netu nebo tvůj nový přírůstek? Pokud je vlastníš, tak tiše závidím a to jsem jinak celkem přející člověk Otevřeš je a dáš sem foto strojku nebo na ně zatím jen posvátně hledíš a radši se jich ani nedotýkáš?
hciq Odesláno 8. října 2007 Nahlásit Odesláno 8. října 2007 (upraveno) To je jen foto z netu nebo tvůj nový přírůstek? Pokud je vlastníš, tak tiše závidím a to jsem jinak celkem přející člověk Otevřeš je a dáš sem foto strojku nebo na ně zatím jen posvátně hledíš a radši se jich ani nedotýkáš? NIKON CORPORATION NIKON D7 Nikon Capture Editor 4.4.0 W 2007:10:08 16:42:00 2007:10:08 15:31:23 2007:10:08 15:31:23 NIKON CORPORATION NIKON D70 Nikon Capture Editor 4.4.0 W 2007:10:08 16:41:50 2007:10:08 15:30:46 2007:10:08 15:30:46 hlavičky onoho formátu ...ehm bych se nedomníval,...... gratuluji, jakejm vnukům či vnučkám je chceš odkázat Upraveno 8. října 2007 uživatelem hciq
VS Odesláno 9. října 2007 Autor Nahlásit Odesláno 9. října 2007 To je jen foto z netu nebo tvůj nový přírůstek? Pokud je vlastníš, tak tiše závidím a to jsem jinak celkem přející člověk Otevřeš je a dáš sem foto strojku nebo na ně zatím jen posvátně hledíš a radši se jich ani nedotýkáš? Áááále, šel jsem včera takhle kolem vietnamské tržnice a zrovna je vybalovali Dávali k nim troje ponožky zdarma, no nekup to Nene, nic takového. Vždyť to píšu na začátku. Navštivil jsem hodináře za banálním účelem a on už tam stál s bílou krabicí v ruce. Jak jsem viděl nápis Longines, věděl jsem, že je zle. A taky že jo. Co jsem vyčetl z papírů, byly koupeny v lednu 2003 v hodinářství Deal, vzadu je vyryto věnování. Předpokládám, že od té doby ležely v šuplíku, protože jsou jako nové. Obdarovaný se asi nechoval podle představ. Takže hodinky se smutným příběhem konce jednoho vztahu. Fotky jsem narychlo cvaknul sám, otevřít jsem se je zatím ještě neodvážil. Ani hodináři se do toho moc nechtělo.
vito Odesláno 9. října 2007 Nahlásit Odesláno 9. října 2007 (upraveno) Takovéhle hodinky patří, se stejně kvalitním řetězem, na pěkně vypracované břicho nějakého mafiánského kmotra. Tam by se obrovsky vyjímaly. Ale vážně, moc pěkné, ani se ti nedivím, žes neodolal. Ať slouží! Upraveno 9. října 2007 uživatelem vito
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se