Gordy Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 Dobrý den, hodinky jsem dostal od dědy asi před 10ti lety a zničil jsem u nich pásek tak jsem je pak už nenosil a teď jsem na ně narazil při stěhování.Můžete mi poradit co by to mohl být za typ či je to jen nějaký levný šunt? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 Bé jest správně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rybiz Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 a deda tu uz dlouho nebyl :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 Strojek paráda Človek aby se bál něco zdědit nebo dostat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gordy Odesláno 9. listopadu 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2015 Já jsem to nezdědil on ještě žije :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.