Melly Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2015 Zdravím kolegy chronomágy, nenašel jsem podobné téma, tak snad se nebudu s někým dublovat. Máte někdo nějaké zkušenosti s oživením nebo leštěním poškrábaného vnějšího antireflexu na safíru? DíkHonza
LovecK Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2015 Ozivit to nejde! Jde to slestit dolu a pak ve vakuovce znovu nanest/naparit... Prijde mi jednodussi objednat novy sklo...
Melly Odesláno 9. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2015 A máš zkušenosti s tím sleštěním? Vypadá to pak dobře? Já asi vnější antireflex nepotřebuju, ale zas bych to nerad nějak zprasil, aby to pak bylo ještě horší. (a nový safír na Speedmastery se mi moc nechce, to bude podle mě raketa).H.
Micey Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2015 Dej to k šikovnýmu hodináři, ten to odleští a hotovka.. akorát mě překvapilo že maj Speedy vnější AR, to jsem netušil.
Melly Odesláno 9. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2015 Možná jak který - mám 3520.50.00. Co se týká varianty s hodinářem, tak možná se servisem, pokud to do tý doby nevyřeším sám...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se