Harwey Odesláno 3. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2017 Idem studovat manual a cez vikend ich zoberiem na vylet do Stiavnice:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daur Odesláno 3. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2017 Jedine, že pôjdeš po rovine. Akonáhle sú na túre kopce, tak sa to krivka tlaku rozhadze...Že jsi nečetl návod k použití, přiznej se. Tam je jasně napsané za jakých podmínek se používá barometr a výškoměr. Doufám, že sem příště nenapíšeš, že špatně měří teplotu, když je máš na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bladerunner Odesláno 3. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2017 S kocurom na zápästí som prebehol pár kopcekov v Tatrách, Rysy, Kriváň, priečne sedlo, prielom.... Vyskomer aj barometer viem používať. Ale pri pohybe v kopcoch sa krivka rozhadze a nedá sa podľa nej predpovedať počasie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daur Odesláno 3. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2017 Však je jasné proč se rozháže křivka..... Předpovídaní počasí není jen o křivce Moc hezké recenze zde http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/99481-casio-pro-trek-prw-6100/Tam jsou hezky popsané možnosti použití. Když budete znát hranice a možnosti senzoru, dostanete z kocoura dostatek informací i v náročném terénu. Nene nedám na kocoura dopustit Který výrobce se může pochlubit tímto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sprocha Odesláno 26. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2019 Poškrábal jsem si sklíčko a štve mě to, kde nejlíp v Brně do servisu na výměnu skla, nebo někdo místní na fóru by mi je vyservisoval? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 26. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2019 Poškrábal jsem si sklíčko a štve mě to, kde nejlíp v Brně do servisu na výměnu skla, nebo někdo místní na fóru by mi je vyservisoval?Fast Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sprocha Odesláno 27. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2019 Děkuji, už jsem jim napsal.Má být více variant, u jedné se mění jen sklo a u druhé i sklo s pouzdrem. Jak prosím poznám kterou z nich mám? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sprocha Odesláno 14. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2019 Takže výměna celého pouzdra, v ceně blížící se ceně nošených hodinek. Zůstanu u poškrábaného skla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se