poldík Posted November 12, 2015 Report Posted November 12, 2015 Zdravím, dlouho jsem se rozhodoval jaká Casia a padla volba na tyto G-Shock Rangeman tak pár fotek přidávam absolutně bezůdržbové. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Drtikol Posted December 10, 2015 Report Posted December 10, 2015 Také pěkné shocky :-) Já teď mám zálusk na Casio G-Shock GXW-56-1BJF :-)Ale nikde je nemaj a nebo když jo, tak vycházejí draze. Budu muset ještě čekat než se něco objeví :-(
Standis Posted December 10, 2015 Report Posted December 10, 2015 ani mít nebudou seženeš už jen na Ebay a to za cca $299 k tomu si připočti dph při proclení
Standis Posted December 10, 2015 Report Posted December 10, 2015 (edited) poldík, možná bys to měl dát sem :http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/77481-g-shock-rangeman Edited December 10, 2015 by Standis
Drtikol Posted December 10, 2015 Report Posted December 10, 2015 ani mít nebudou seženeš už jen na Ebay a to za cca $299 k tomu si připočti dph při proclení Vím o tom, ale tajně doufám, že se jich bude někdo zbavovat :-) Neříkám, že nejsem se svýma GW-4000 spokojen, ale změna je život :-)
dreamheart Posted January 4, 2016 Report Posted January 4, 2016 Zdravím, dlouho jsem se rozhodoval jaká Casia a padla volba na tyto G-Shock Rangeman tak pár fotek přidávam absolutně bezůdržbové. Jsou fakt moc pěkný, silně o nich uvažuju, ale mám strach, že jsou na ruce moc velké. Nevím jestli nepůjdu do starších risemanů.
tomas1870 Posted February 28, 2016 Report Posted February 28, 2016 No ani ja som nevydrzal, dnes som ich po tyzdni vahania objednal. Teraz uz len cakat na postu..
tomas1870 Posted March 5, 2016 Report Posted March 5, 2016 Odpisali mi ze ich nemaju, cakam na refund. Aj na dalsich strankach kde boli su zrazu out of stock...
bladerunner Posted April 15, 2016 Report Posted April 15, 2016 tak realitný trh sa rozbehol a holobyty idú na dračku
Bukoowsky Posted June 19, 2016 Report Posted June 19, 2016 já jsem si přesně tímhle kolečkem tady na fóru prošel...projel jsem celé téma kocourů, nahypoval jsem se a koupil je. Ale prvotní kouzlo vyprchalo - stále hledám
meetU Posted August 19, 2016 Report Posted August 19, 2016 ja som ich akurat kupil vo vojenskej zelenej a nejako sa ich neviem nabazit Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
daur Posted April 9, 2017 Report Posted April 9, 2017 Mám Kocoura +- půl roku a nemůžu říct nic špatného. Na svůj robustní dojem jsou pohodlné a lehké. Nosím je na ZULU strapu, který je imho ještě více na pohodu. Skalní budou křičet hadrrrrrr fuuuuj, ale já na ten "hadr" nedám dopustit. Jinak snesou zacházení doslova brutální a opravdu je nešetřím. Předpověď počasí odhaduji sám, podle křivky na hodinkách. Je to tak opravdu přesnější a na treku super fičura Škoda, že možnosti jak vytůnit kocoury jsou tak omezené
daur Posted May 3, 2017 Report Posted May 3, 2017 Dobře jsi udělal. Za pár dní budeš předpovídat počasí jak Zákopčaník O běhání ani muk.....
Hardslimer Posted May 3, 2017 Report Posted May 3, 2017 Taky si myslim, zes dobre udelal.S nimi jen tak nekomu na spek neskocis! :-) Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
bladerunner Posted May 3, 2017 Report Posted May 3, 2017 Mám Kocoura +- půl roku a nemůžu říct nic špatného. Na svůj robustní dojem jsou pohodlné a lehké. Nosím je na ZULU strapu, který je imho ještě více na pohodu. Skalní budou křičet hadrrrrrr fuuuuj, ale já na ten "hadr" nedám dopustit. Jinak snesou zacházení doslova brutální a opravdu je nešetřím. Předpověď počasí odhaduji sám, podle křivky na hodinkách. Je to tak opravdu přesnější a na treku super fičura Škoda, že možnosti jak vytůnit kocoury jsou tak omezené Jedine, že pôjdeš po rovine. Akonáhle sú na túre kopce, tak sa to krivka tlaku rozhadze...
Harwey Posted May 3, 2017 Report Posted May 3, 2017 Predajca mi hovoril, ze mal zakaznika, ktory prisiel vratit rangemany lebo ich presiel Touaregom. Puzdro prasklo, ale hodinky isli dalej. Tomu sa hovori dobra reklama!
Recommended Posts