Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Louis Moinet Geograph Rainforest

Hodinky mají pouzdro z nerezavějící oceli, pouze luneta, korunka a tlačítka chronografu jsou v kombinaci s osmnáctikarátovým růžovým zlatem. Mají průměr 45,5 mm a výšku 17,07 mm. Jsou vodotěsné do 50 metrů. Na zadním víčku je uvedeno individuální číslo hodinek a vygravírovaný motiv z tropického deštného pralesa... Louis Moinet Geograph Rainforest

Jsou osazeny mechanickým strojkem s automatickým nátahem, který pracuje na frekvenci 4 Hz ? 28.800 kmitů za hodinu, má 25 kamenů a rezervu nátahu 48 hodin. Model vychází v limitované edici čítající 120 kusů hodinek.

42-1024x640.jpg

62-1024x565.jpg

13-1024x584.png

Odesláno

Pěkný, od nej co kus to raritka, sice výstřední ale je to paráda. Ty bych bral, Škoda jen ze tyhle kousky jsou cenově jinde, ale na podívání super

Návštěvník Kamil
Odesláno

Jsou nádherné, ale na to, že se Louis Moinet prezentuje jako vynálezce chronografu, by v nich nemusel být "obyčejný" Valjoux 7750. Sice upravený a s GMT nástavbou, ale přece jen tuctový švýcarský strojek.

A mimochodem nevzpomněl sis moc brzo, jsou z roku 2011. :D

Odesláno

Tak tohle bych si na ruce představit dovedl, i když v jednotlivých detailech je tam vše, co se mi na hodinkách nelíbí. Ale tak nějak je to zkombinované do hodinek, které mne oslovily. Nějak si nerozumím - že já sem vlastně lezu. :wallbash: Jo a navíc to ve mne evokuje ten prapůvodní návrh na Čtyři živly. To mne mrzí, že ten původní projekt padl. Nakonec jsou z toho pro mne velmi zajímavého a slibně se rozvíjejícího projektu podle mého dost tuctové pilotky od davosu. Stejně doufám, že ten původní projekt ještě projde reinkarnací.

Odesláno

Jsou nádherné, ale na to, že se Louis Moinet prezentuje jako vynálezce chronografu, by v nich nemusel být "obyčejný" Valjoux 7750. Sice upravený a s GMT nástavbou, ale přece jen tuctový švýcarský strojek.

A mimochodem nevzpomněl sis moc brzo, jsou z roku 2011. :D

Rozhodně ano, u takových hodinek by se měli předvést také odpovídajícím strojkem. A ano, není to zrovna žhavá novinka :) o tom svědčí i jejich datum ocenění

12_0404_LM_RedDot_6.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...