slava23 Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2015 Zdravím Vás velevážení chronomágové,bytˇ jsem ve fóru již nějaký pátek registrován, nemám příliš příspěvků - slovy jeden. Patřím k pasivním uživatelům - rád čtu příspěvky.Nicméně k tématu. Podařilo se mi vydražit na ebayi hodinky Eberhard Chrono4 za velice příznivou cenu - nebudu tajit - 608 éček.Částečně to přičítám tomu, že prodávající měl zvolený deadline aukce v čase oběda a částečně tomu, že se prodávající přihlásil na ebay pár dní před koncem aukce a jedná se tedy o jeho premiérový prodej.Každopádně přikládám fotky dotyčných hodinek, tak jak byly zveřejněny v aukci. Budu rád za Vaše nezávazné posudky. Je mi také jasné, že by bylo potřeba podívat se hodinkám na střeva.Nevíte náhodou, kde by se dala v ČR ověřit pravost těchto hodinek? Oficiálního prodejce Eberhard jsem nenašel.Díky předem za Vaše postřehy. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Sborez Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2015 Zkus Jeremyho, nedávno prodával bílou variantu: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/79455-eberhard-chrono-4-klasika-v-b%C3%ADlém/?hl=eberhard
Micey Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2015 (upraveno) Nó, na těch fotkách vypadaj hrozně, ale to bude fakt jenom fotkama. Sčítače dělaj, co maj? Jestli jo, tak bych se fejku nebál, protože nevěřim tomu, že by se Číňanovi vyplatilo crcat se s tou nástavbou na strojku u takhle neobvyklejch hodinek. Upraveno 19. listopadu 2015 uživatelem Micey
slava23 Odesláno 19. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2015 Díky za rychlé reakce. No já ty hodinky teprve dnes vydražil, takže nevím jestli sčítače sčítají. Každopádně po prodávajícím budu chtít možnost platby přes PayPal, abych byl případně krytý a dostal prachy zpět.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se