Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jj, on je má můj táta ve sbírce, v super stavu, ale verzi se zlatým strojkem, ale v ruce jsem je měl a tak vím, do čeho jdu. Spíš jsem zvědavý na ten stav, třeba to k tomu nebude, ale na druhou stranu je to pár korun a pokud si nepadneme do oka, je tu o ně celkem zájem, tak třeba udělají radost někomu dalšímu. :)

Odesláno

Jj, to jsem byl já, myslel jsem si, že jdu proti někomu z fora. Výš už bych ale nešel, pokud by jednou přihodil, už bych to nechal a i jsem s tím trochu počítal. Faktem ale je, že jsem na ně měl už párkrát políčeno a vždy mi unikly. Jinak dík za info, já vím, že ta zlatá kopie ETY je asi v pohodě a vizuálně hezčí, ale přece jen bych raději klasiku. Navíc mne trochu znejistěl můj hodinář, který mi tvrdil, že tyhle SeaGully za totáče servisoval a kvalita použitých materiálu v této kopii strojku byla dost bídná oproti prvním ETÁM, které se tam dávaly. Číselník vypadá dle fotek celkem v pohodě, stejně jako ručky a o pouzdro se sklíčkem strach nemám, to je v pohodě řešitelné. Jenom dotaz, jaký mají rozměr na stěžejkách ohledně případného řemenu?

Jo, on je skoro z fóra ;-). Teď jich tam bylo docela hodně, jen od Pop Shopa jich šlo cca 8 ks. S tou kvalitou strojků bych to nebral, že byly nějak výrazně horší... skoro bych řekl, že to bylo jedno a totéž. Jak jsem odsud dozvěděl, tak tam fabriku zakládala přímo eta a vozila tam starší, výběhové strojky na repas. Co jsem se bavil s hodinářem já, tak je to jak uváděl villain83 - strojky byly výborné. Šířka na řemen je opravdu 18 mm   

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...