šíma Odesláno 23. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2015 Před pěti lety jsem tady řešil renovaci SMP, které jsem koupil sice relativně mladé (podle karty 1. prodej v roce 2005), ale značně dobité na eBay.co.uk. Tah a pouzdro mi vzorně a rychle uvedli u Dušáka do vynikajícího stavu, ale s lunetou už to bylo horší, samotná origo vložka se neprodávala a aftermarketové stály vyloženě za bačkoru. Nakonec jsem to tenkrát asi po třech měsících nevydržel, a koupil novou lunetu. No a pak jsem je v nějakém záchvatu prodal (za 24 000 Kč) a teď bych si nafackoval, protože spodní cenová hranice jetých full size quartz SMP stoupla za těch pět let cca o 10k a servis taky rozhodně nezlevnil. Chci se zeptat, luneta se stále prodává jen jako celek za cca 7,5k (tenkrát 4,5k)? Aftermarketové vložky, aspoň podle fotek, se mi zdají dost dobře udělané, rozhodně lepší než před pěti lety. Taky stojí už kolem 600 Kč. Má někdo čerstvou zkušenost s výměnou vložky? Díky.
šíma Odesláno 26. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2015 Opravdu neni známý případ kdyby se dostala na trh samotná originální vložka?
dich Odesláno 5. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2015 to by me taky zajimalo mam lunetu uplne odrenou po 3 letech provozu
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se