B.F.G. Odesláno 14. října 2007 Nahlásit Odesláno 14. října 2007 (upraveno) Ahoj, našel jsem doma jedny Poljoty. Ve vlákně ruské hodinky jsem o nich nic neviděl, tak to skusím na vás lidi Zajímal by mě kalibr, zkušenosti s ním, seříditelnost, přesnost, životnost. Dále potom zdali se dají nějak oživit olezlé ručky a sehnat sklíčko? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 14. října 2007 uživatelem B.F.G.
koblih69 Odesláno 14. října 2007 Nahlásit Odesláno 14. října 2007 (upraveno) Ahoj, našel jsem doma jedny Poljoty. Ve vlákně ruské hodinky jsem o nich nic neviděl, tak to skusím na vás lidi Zajímal by mě kalibr, zkušenosti s ním, seříditelnost, přesnost, životnost. Dále potom zdali se dají nějak oživit olezlé ručky a sehnat sklíčko? Tady jsou údaje: Poljot 2614 Mechanical lever movement Manual winding Diameter: 26 mm Movement height: 4.3 mm Jewels: 17 Functions: hours, minutes, seconds, Shock protection Frequency: 21600 vph. Daily rate from -20 to +40 s/day Power reserve minimum: 42 h Jinak moje zkušenost s tímto kalibrem je, že se dají seřídit na přesnost cca +- 15-20 s. Je to poměrně hodně rozšířený kalibr který třeba používal i Vostok do řady Amfibian... Sklíčko je podle mě plastové, že? Takže bez problémů přeleštitelné nebo za 50,- ti ho vymění každý hodinář. Ručky se dají sehnat taky poměrně bez problémů. Upraveno 14. října 2007 uživatelem koblih69
Časomíra Odesláno 15. října 2007 Nahlásit Odesláno 15. října 2007 Možná že je to verze strojku 2614 bez datumového kotouče a to cal. 2609 ?? která není tak rozšířená v číselníku není okénko na datumovku.
kopferkingel Odesláno 15. října 2007 Nahlásit Odesláno 15. října 2007 Možná že je to verze strojku 2614 bez datumového kotouče a to cal. 2609 ?? která není tak rozšířená v číselníku není okénko na datumovku. Moje 2609 vypadá takto: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se