Jiří_99 Odesláno 2. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2015 Ahoj všem,nemáte někdo zkušenost s těmato hodinkama? Vypadají velice slibně a zvlášť za tu cenu.. A právě díky té ceně jsem trošku znepokojen. Proč jsou tak levné, kvůli mosazi? Zase jsou ale lehounké..Díky za každý postřeh. http://hodinky.heureka.cz/timex-t2p029/specifikace/#section
Frostie Odesláno 4. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2015 Raději Casio ve stainless steel čínské kvality /žvýkačka/
eloga Odesláno 4. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2015 Timex mosaz jen v military provedení, pro skauty a řádně začerněné, tohle "skoro-rolex" je průšvih. Nebrat. Jeden kolega má letité a řádně ošoupané Primky Sport Quartz, mosaz je všude mimo číselník, je to neestetické, on to sám ví a tak to celý den schovává pod košili. Když na to kukne, je mi všelijak. Pro takového nechronomagora jako je on by to asi mělo význam, ale i takoví nechcou dát za hoďky víc než kdysi za Primky. Co je víc než 300 je drahota. Tak mají na ruce raději dojebaný hodinky s mosazem, slabota. Resumé - Timex mosaz chrono, to nebude vono.**
Jiří_99 Odesláno 5. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 5. prosince 2015 No, upřímně jsem to čekal. Za ty peníze to asi nebude žádná hitparáda.. Říkal jsem si, že na občasné nošení by nemusely být špatné. Ale tohle je na prd.. Aby se za řekněme krátkou dobu ošoupaly..
eloga Odesláno 6. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2015 bentime, jvd nebo prim fm mpm - na to se rovnou rovnou vyprdni, dej si casio v nerezu, seš za vodou, cena obdobná, občasně ti vydrží i s baterkou, když je neutopíš**
JanNovakJan Odesláno 6. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2015 Přesně tak, za ty peníze sežene Casio i s WR100 a 10year battery, třeba Edifice EF-125D-1AVEF
Jiří_99 Odesláno 6. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 6. prosince 2015 Souhlasím. Mám Edifice (viz. profilovka) za cca 2.5k už snad osm let. Dvakrát v nich byla měněna baterka. Jinak šlapou jak švícary.. Ty Bentime je co za značku? Nějaká nejlevnější čína? Vidím je snad v každém obchodě, ale ještě jsem se asi nesetkal s člověkem, který by je vlastnil..Jeden kolega v práci měl tikitálky Secco a docela si je chválil. Taky jsem narazil na analog Calypso. To vůbec nevím co je za značku..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se