shimmy Odesláno 15. října 2007 Nahlásit Odesláno 15. října 2007 Dobrý den, chtěl bych se zeptat na váše zkušenosti popřípadě názor na hodinky Vostok Europe - Arktika... předem děkuji za vaše reakce
afrikab Odesláno 15. října 2007 Nahlásit Odesláno 15. října 2007 Za ty penize vyborne hodinky. Mel jsem je, ale prodal, nejak jsem k nim prestal mit vztah. Ostatne tento osud potkal vice mych hodinek;)
Filipes Odesláno 16. října 2007 Nahlásit Odesláno 16. října 2007 zkušenost nemám, ale na fóru najdeš i chválu za výborný poměr cena/výkon, i stížnosti na kvalitu - asi to chce štěstí při nákupu
shimmy Odesláno 16. října 2007 Autor Nahlásit Odesláno 16. října 2007 ja se totiž rozhoduju mezi nixon a vostok, ale teď mě více zaujal ten vostok kvůli automatu a ještě kvůli tomu, že se na ně dá sehnat náhradní pásek bez problému...u těch nixonů je to dost těžký sehnat něco náhradního
afrikab Odesláno 16. října 2007 Nahlásit Odesláno 16. října 2007 ja se totiž rozhoduju mezi nixon a vostok, ale teď mě více zaujal ten vostok kvůli automatu a ještě kvůli tomu, že se na ně dá sehnat náhradní pásek bez problému...u těch nixonů je to dost těžký sehnat něco náhradního Nixon neznam, ale pokud ma normalni stezejky, da se knim dat jakykoliv jiny pasek.
shimmy Odesláno 16. října 2007 Autor Nahlásit Odesláno 16. října 2007 jo, tak to se dá skoro ke každým dát jinej pásek, ale už to vypadá jinak a u některých modelů i divně...
afrikab Odesláno 16. října 2007 Nahlásit Odesláno 16. října 2007 jo, tak to se dá skoro ke každým dát jinej pásek, ale už to vypadá jinak a u některých modelů i divně... Vetsinou vsak lepe. PS: Nebavime se tu snad o spotrebnim zbozi á la Storm;)
shimmy Odesláno 16. října 2007 Autor Nahlásit Odesláno 16. října 2007 Vetsinou vsak lepe. PS: Nebavime se tu snad o spotrebnim zbozi á la Storm;) mno je to možný, nvm co je podle odborníka spotřební zboží... jestli sou to takový tý líbivý hodinky, tak se potom bavíme o něčem podobným jako je značka storm
afrikab Odesláno 16. října 2007 Nahlásit Odesláno 16. října 2007 mno je to možný, nvm co je podle odborníka spotřební zboží... jestli sou to takový tý líbivý hodinky, tak se potom bavíme o něčem podobným jako je značka storm Hodinky, jejichz moralni zivotnost nedosahuje ani dvoulete zaruky.
Filipes Odesláno 16. října 2007 Nahlásit Odesláno 16. října 2007 (upraveno) Nixon je skate značka pokud se nepletu - bratr má asi troje - pěkný, solidně zpracovaný a robustní pouzdra i tahy a jinak quartz mno Upraveno 16. října 2007 uživatelem Filipes
koblih69 Odesláno 16. října 2007 Nahlásit Odesláno 16. října 2007 Nixon je skate značka pokud se nepletu - bratr má asi troje - pěkný, solidně zpracovaný a robustní pouzdra i tahy a jinak quartz mno No né tak docela - dělají i poměrně slušnou řadu klasických hodinek viz http://www.nixonnow.com/mens-watches/ třeba v řadě Elite class pokud vím používají i Etu 2824... Já bych sice asi volil jinou značku ( včetně třeba tady zmíněného Vostoku ), ale uznávám, že to nevypadá špatně.
w17 Odesláno 17. října 2007 Nahlásit Odesláno 17. října 2007 No né tak docela - dělají i poměrně slušnou řadu klasických hodinek viz http://www.nixonnow.com/mens-watches/ třeba v řadě Elite class pokud vím používají i Etu 2824... Já bych sice asi volil jinou značku ( včetně třeba tady zmíněného Vostoku ), ale uznávám, že to nevypadá špatně. Nixon je něco jako quicksilver, dělá hodně do serfování a tak, viděl jeden velmi pěkný model hodinek (A057) který měl jakýsi ukazatel podobný rezervě chodu, nakonec jsem vyčetl že je to ukazatel síly přílivu, kvůli vlnám, to je divočina... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
shimmy Odesláno 17. října 2007 Autor Nahlásit Odesláno 17. října 2007 No né tak docela - dělají i poměrně slušnou řadu klasických hodinek viz http://www.nixonnow.com/mens-watches/ třeba v řadě Elite class pokud vím používají i Etu 2824... Já bych sice asi volil jinou značku ( včetně třeba tady zmíněného Vostoku ), ale uznávám, že to nevypadá špatně. tjn, ale zase v jaký cenový hranici se ty hodinky z EC pohybujou že jo... ja bych chtěl něco kolem těch 4 tisíc, víc určitě ne...
veteran Odesláno 28. října 2007 Nahlásit Odesláno 28. října 2007 koukám, že jste odbočili od těch Vostoků, to je škoda. Jinak Vostok má i hezčí modely, já bych se jich držel.
thubalek Odesláno 15. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2007 Mám je a spojenost. Stylové, solidní zpracování (mám je asi půl roku).
HonzaX Odesláno 14. června 2008 Nahlásit Odesláno 14. června 2008 Tak jsem sundal karbonový pásek z Arktik a nasadil tah . Pánové, to je matroš , i s hodinkami 18 dkg . Na ruce je " cejtit " . A co se týče přesnosti , dělají 20 vteřin za 3 dny . Takže naprostá spokojenost .
Ivan Lelák Odesláno 17. června 2008 Nahlásit Odesláno 17. června 2008 Mám Vostok Mriya, stejný strojek, průhledný spodek, šroubovací korunka.. Nenosím je denně a nemám je dlouho, ale zatím spokojenost, výdrž na nátah přesahuje hodnotu výrobce (občas je mám ve stojánku tak koukám jak dlouho jdou), přesnost kupodivu lepší než u Aviatorů nebo Poljotů, které mám. Arktika se mi líbí. Jsou ruské, ale tím spíš zajímavé. Dobrá volba.
Kotelník Odesláno 23. června 2008 Nahlásit Odesláno 23. června 2008 Mám Vostok Mriya, stejný strojek, průhledný spodek, šroubovací korunka.. Nenosím je denně a nemám je dlouho, ale zatím spokojenost, výdrž na nátah přesahuje hodnotu výrobce (občas je mám ve stojánku tak koukám jak dlouho jdou), přesnost kupodivu lepší než u Aviatorů nebo Poljotů, které mám. Arktika se mi líbí. Jsou ruské, ale tím spíš zajímavé. Dobrá volba. Nejsou ruské, ale litevské, dělají se ve Vilniusu. Vostok Europe.
e2ek1el Odesláno 28. června 2008 Nahlásit Odesláno 28. června 2008 Tak jsem sundal karbonový pásek z Arktik a nasadil tah . Pánové, to je matroš , i s hodinkami 18 dkg . Na ruce je " cejtit " . A co se týče přesnosti , dělají 20 vteřin za 3 dny . Takže naprostá spokojenost . Koupil jsi originál VE?? Taky nad ním uvažuju, kde si ho prosímtě sehnal??
HB63 Odesláno 28. června 2008 Nahlásit Odesláno 28. června 2008 Před časem jsem si pořídil model K-3 SUBMARINE výr.č.003 stejný stojek,zpracování pouzdra prvotřídní. Jedna věc mi ne zcela vyhovuje,a to nemožnost nastavit datum přímo.Jinak bez výhrad.Nenosím je ovšem denně,pouze občas dle nálady.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se