Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 40
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

ja se totiž rozhoduju mezi nixon a vostok, ale teď mě více zaujal ten vostok kvůli automatu a ještě kvůli tomu, že se na ně dá sehnat náhradní pásek bez problému...u těch nixonů je to dost těžký sehnat něco náhradního

Odesláno
ja se totiž rozhoduju mezi nixon a vostok, ale teď mě více zaujal ten vostok kvůli automatu a ještě kvůli tomu, že se na ně dá sehnat náhradní pásek bez problému...u těch nixonů je to dost těžký sehnat něco náhradního

Nixon neznam, ale pokud ma normalni stezejky, da se knim dat jakykoliv jiny pasek.

Odesláno
jo, tak to se dá skoro ke každým dát jinej pásek, ale už to vypadá jinak a u některých modelů i divně...

Vetsinou vsak lepe.

PS: Nebavime se tu snad o spotrebnim zbozi á la Storm;)

Odesláno
Vetsinou vsak lepe.

PS: Nebavime se tu snad o spotrebnim zbozi á la Storm;)

mno je to možný, nvm co je podle odborníka spotřební zboží... jestli sou to takový tý líbivý hodinky, tak se potom bavíme o něčem podobným jako je značka storm :)

Odesláno
mno je to možný, nvm co je podle odborníka spotřební zboží... jestli sou to takový tý líbivý hodinky, tak se potom bavíme o něčem podobným jako je značka storm :)

Hodinky, jejichz moralni zivotnost nedosahuje ani dvoulete zaruky. :D

Odesláno (upraveno)

Nixon je skate značka pokud se nepletu - bratr má asi troje - pěkný, solidně zpracovaný a robustní pouzdra i tahy a jinak quartz mno :)

Upraveno uživatelem Filipes
Odesláno
Nixon je skate značka pokud se nepletu - bratr má asi troje - pěkný, solidně zpracovaný a robustní pouzdra i tahy a jinak quartz mno :)

No né tak docela - dělají i poměrně slušnou řadu klasických hodinek viz http://www.nixonnow.com/mens-watches/ třeba v řadě Elite class pokud vím používají i Etu 2824... Já bych sice asi volil jinou značku ( včetně třeba tady zmíněného Vostoku ), ale uznávám, že to nevypadá špatně.

Odesláno
No né tak docela - dělají i poměrně slušnou řadu klasických hodinek viz http://www.nixonnow.com/mens-watches/ třeba v řadě Elite class pokud vím používají i Etu 2824... Já bych sice asi volil jinou značku ( včetně třeba tady zmíněného Vostoku ), ale uznávám, že to nevypadá špatně.

Nixon je něco jako quicksilver, dělá hodně do serfování a tak, viděl jeden velmi pěkný model hodinek (A057) který měl jakýsi ukazatel podobný rezervě chodu, nakonec jsem vyčetl že je to ukazatel síly přílivu, kvůli vlnám, to je divočina...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

tjn, ale zase v jaký cenový hranici se ty hodinky z EC pohybujou že jo... ja bych chtěl něco kolem těch 4 tisíc, víc určitě ne...

• po 2 týdnech...
  • po 3 týdnech...
  • po měsících...
Odesláno

Tak jsem sundal karbonový pásek z Arktik a nasadil tah . Pánové, to je matroš , i s hodinkami 18 dkg . Na ruce je " cejtit " . A co se týče přesnosti , dělají 20 vteřin za 3 dny . Takže naprostá spokojenost .

Odesláno

Mám Vostok Mriya, stejný strojek, průhledný spodek, šroubovací korunka.. Nenosím je denně a nemám je dlouho, ale zatím spokojenost, výdrž na nátah přesahuje hodnotu výrobce (občas je mám ve stojánku tak koukám jak dlouho jdou), přesnost kupodivu lepší než u Aviatorů nebo Poljotů, které mám. Arktika se mi líbí. Jsou ruské, ale tím spíš zajímavé. Dobrá volba.

Odesláno
Mám Vostok Mriya, stejný strojek, průhledný spodek, šroubovací korunka.. Nenosím je denně a nemám je dlouho, ale zatím spokojenost, výdrž na nátah přesahuje hodnotu výrobce (občas je mám ve stojánku tak koukám jak dlouho jdou), přesnost kupodivu lepší než u Aviatorů nebo Poljotů, které mám. Arktika se mi líbí. Jsou ruské, ale tím spíš zajímavé. Dobrá volba.

Nejsou ruské, ale litevské, dělají se ve Vilniusu. Vostok Europe. :)

Odesláno
Tak jsem sundal karbonový pásek z Arktik a nasadil tah . Pánové, to je matroš , i s hodinkami 18 dkg . Na ruce je " cejtit " . A co se týče přesnosti , dělají 20 vteřin za 3 dny . Takže naprostá spokojenost .

Koupil jsi originál VE?? Taky nad ním uvažuju, kde si ho prosímtě sehnal??

Odesláno

Před časem jsem si pořídil model K-3 SUBMARINE výr.č.003 stejný stojek,zpracování pouzdra prvotřídní.

Jedna věc mi ne zcela vyhovuje,a to nemožnost nastavit datum přímo.Jinak bez výhrad.Nenosím je ovšem denně,pouze občas dle nálady.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...