Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

to old black problém tu bol, že som sa trocha neskoro dozvedel, že má aj "kamenný" obchod. Teraz to už nezmením, len budem čakať. :)

Odesláno

pre old black Práve ich obzerám Teda tie Tvoje Aviator IV. Mne sa veľmi páčia a to mám radšej jednoduchšie hodinky. Ale najmä sa mi pozdáva ta malinká asymetria. 24-hodinový subciferník je väčší ako ostatné dva a to mi je na nich veľmi sympatické. Blahoželám, fakt prekrásne... :D

Odesláno

to old black: Tak už ich mám. Zaujímavé je to, že na škatuli je viedeňská pečiatka z 12.04.2006 zo 7-mej hodiny rannej. A doklad o nákupe je z 11.04.2006. Keďže ja som platil 10.04.2006,tak to celkom rýchlo prišlo k predajcovi. :) Veľkou brzdou potom bola fakt len pošta.... :/ A ešte väčšou srandou sú bankové poplatky za prevod. Na Slovenskej strane 500,- Sk a na Rakúskej 116,- Sk. no comment :D

• Po letech...
Odesláno

Sorry za otváranie starého vlákna, ale potrebujem poradiť k nákupu vianočného darčeka Vostok Komandirskie K-34: http://www.molnija.r...skie_1023.html.

Nemám skúsenosti so stránkou www.molnija.ru a iba na tej ich majú na sklade (na smirs.com som ich našiel ale nejde ich pridať do košíka).

Má niekto teda skúsenosti s obchodom molnija (solod) a hlavne aká je dodacia lehota? Prípadne nejaký iný schopný shop...

Ďakujem pekne za rady.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...