Dynno Odesláno 5. května 2006 Nahlásit Odesláno 5. května 2006 Dakujem za ochotu, ale tušil som, že to nepôjde. Nevadí, budem sa musieť vybrať do Viedne, len asi predtým ešte pošlem e-mail, aby sme sa nejako dohodli, lebo ich tam nechcem nechať, ale hneď si ich zobrať aj späť. Poslať ich nechcem poštou, lebo to sa zasa načakám..... Okrem toho sa ešte chastám kúpiť si iný remienčok, lebo div sa svete, tento je už "olúpaný" Podkladová časť je robená z kože, ale vrch, mám pocit z takej akejsi umeliny. Tak by som si chcel vybrať niečo kvalitnejšie. A na ich stránke je celkom slušný výber, tak predpokladám, že to majú aj v obchode.
Dynno Odesláno 17. května 2006 Nahlásit Odesláno 17. května 2006 to Vlastimil7664: Tak som to nakoniec zariadil celkom ináč. Keďže ešte len čakám na otvárač skrutkovacích uzáverov poprosil som o povolenie zadného veka a pozrel som sa prečo mi ten stroj "hrkoce". Musím konštatovať, že takýto spôsob upevnenia som nečakal. Hraničí to až z amatérskou fušerinou. Nech sa na mňa nehnevajú v Poljote, ale toto je ešte horšie ako mali staré Molnije, s ktorými som tieto Aviatory IL-2 3603 porovnával, vyššie na obrázkoch. Ale nakoniec sa mi to podarilo, takže toto už mám v poriadku. Strojček drží ako prikovaný Nemilým prekvapením bolo, že som vytiahol korunku, aby som sa presvedčil ako to je s tým skrutkovaním. Takže asi tak: JA NEMÁM SKRUTKOVACIU KORUNKU !!! Vôbec, žiaden závit, nič. Jeden O krúžok a to je všetko. Okrem toho sa mi uviedol do mŕtveho stavu ten páčkový mechanizmus, ktorý má na starosti presúvanie pastorka, na základe ktorého je možné v jednej pozícii naťahovať perko a v druhej nastavovať ručičky. TAkže som mohol len to druhé. Bol som nútený rozobrať hodinky a dostať sa až k tomu a uviesť do základného stavu. Už je všetko v poriadku, ale teraz ešte dostavujem presnosť chodu. Uvidím ako sa mi to podarí, potom by som potreboval tlakovú skúšku a verím, že aspoň pre plávanie budú dostatočne odolné. Pretože pri tomto spôsobe utesnenia sa mi nezdá, že by boli schopné odolávať tlaku až 10 Atm.
African Odesláno 19. května 2006 Autor Nahlásit Odesláno 19. května 2006 Tak to jsi borec, že jsi si stím poradil tímto způsobem. Opravdu mě do teď udivuje v jakém stavu ti je byli schopni poslat "dodělej si sám" Dej mi odkaz na ten obchod, kde jsi je kupoval pro výstrahu, abych si tam do budoucna také něco neobjednal.
Dynno Odesláno 19. května 2006 Nahlásit Odesláno 19. května 2006 Díky, za pochvalu. Tam hore som to písal. Bolo to na www.poljot.at. Ale niekto to tu už spomínal, že pán Paul je seriózny obchodník,to len ja som takú smolu a riešil som to po vlastnej línii.No čo už.Možno budem mať v budúcnosti viac šťastia.
Dynno Odesláno 23. května 2006 Nahlásit Odesláno 23. května 2006 Vlastimil7664 môžeš mi prezradiť ako idú tie Tvoje Aviatory? Ja sa ich snažím teraz dostaviť, ale bez mikroregulácie je to trochu ťažká robota. Raz sa mi podarí, že idú dopredu cca 15s/24 hod a po ďalšom kroku to obrátim -15sek/24 hod. Ako idú Tebe? Dík.
African Odesláno 23. května 2006 Autor Nahlásit Odesláno 23. května 2006 Já je tedy dost střídám s ostatnímy hodinkami, ale co je vždy kontroluji a řídím jednou týdně v neděli, tak nepřesáhnou +-30s. Jednou jdou třeba o deset s. do plusu, další neděli zase třeba 15s do mínusu. Závisí to dost na nošení. Jinak natahuji káždé ráno poctivě v sedm a to na plný nátah. Zkusím udělat přesnější měření dnes v noci v klidu a zítra přes den při nošení. Üdaje ti dám pak vědět. Jinak vodotěsnost vypadá kladně, už byli ve 12 metrech a v pohodě
Dynno Odesláno 23. května 2006 Nahlásit Odesláno 23. května 2006 S tou hĺbkou fajn, blahoželám. Ja sa nikdy tak hlboko neponorím,leda by som sa utopil. Ja ich momentálne nestriedam, ale tá odchýlka je pravidelná. Keď meškajú, tak meškajú. Uvidím až nájdem ten stred. Inak, vďaka za info. P.S.: Strojček sa zatiaľ drží pevne.
African Odesláno 24. května 2006 Autor Nahlásit Odesláno 24. května 2006 To Dynno: Měřil jsem výdrž na jedno plné natáhnutí- 43hod a 33min. Nošené. Zkus mi jen tak pro info i ty tvoje.
Dynno Odesláno 26. května 2006 Nahlásit Odesláno 26. května 2006 Vlastimil7664: Tak som sa dopracoval aj ja k výsledku výdrže. 44hod 37 min. No myslím si, že je to podobné, ako tie Tvoje. Veľa záleží od toho akú maš odvahu to v závere naťahovania ešte trocha dotiahnuť. Mňa skôr udivuje, že oproti bežným náramkovým hodinkám majú tieto o dosť väčší bubienok s perkom. Skôr by som čakal až nejakú 60-70 hodinovú výdrž. No darmo, ruský strojček, tak tam bude mať poriedne hrubé pero, ako do budíka Ale je tiež pravda, že ja som zvyknutý naťahovať každé ráno hodinky. V každom prípade, výdrž cez 40 hodín je veľmi slušná.
Dynno Odesláno 26. května 2006 Nahlásit Odesláno 26. května 2006 Jééé, mimochodom v Conrad som si kúpil jedny hodinky riadené DCF 77-čkou. Nič prekrásne, ale kúpil som ich kvôli tomu, že si môžem byť istý presnosťou a podľa týchto nastavovať svojich mechanických miláčikov. Nestáli veľa a ešte ich môžem nosiť aj do lesa. (to aby som sa s nimi skrýval pred ľudmi ) Až na to, že mne chýba ten horný nápis a ten červený WR 30 M. Takže majú striedmejší vzhľad.
African Odesláno 29. května 2006 Autor Nahlásit Odesláno 29. května 2006 Ďábelský digi:) ale rádiem řízený, to by se mi také hodilo. Tipuji, že cena byla solidní, tipuji tak do 200 kč? To bych si je také pořídil, ale víc bych fakt nedal.
Dynno Odesláno 29. května 2006 Nahlásit Odesláno 29. května 2006 No na slovenské pomery, predsa len trocha viac, 599,- Sk s DPH, ale zatiaľ veľmi dobre plnia svoju funkciu. Takže som pomocou nich zistil, že denná odchýlka mojich Aviatorov IL2/III je +15/24 hod. Ale budem sa pokúšať skorigovať to ešte viac. A tu je na nich link. http://www.conrad.cz/naramkove-hodinky-dcf...510053+dp77938/ Berte to ale tak, ako som to napísal. Nepotrebujem ich na nosenie, ale práve ako časový etalón.
Dynno Odesláno 8. června 2006 Nahlásit Odesláno 8. června 2006 Tak po niekoľkých dňoch testovania a nosenia mi zatiaľ Aviator-y robia dennú odchýlku +6 až +7 sekúnd / 24 hod. Myslím si, že to je veľmi pekná presnosť. Takže už do toho nastavovania ďalej nezasahujem, ale budem sledovať ako sa to zmení po čase. Predsa si to zapisujem ešte len šesť dní.
Dynno Odesláno 27. června 2006 Nahlásit Odesláno 27. června 2006 To Vlastimil7664: Ahoj, tak ako idú Aviator-y? Tie moje sa zatiaľ ukľudnili na odchýlke +3 - +4 sek./24 hodín. Podmienka je ich mať na ruke a pri odložení na boku oproti korunke. Ak som ich nechal na "chrbáte", tak sa na mňa pousmiali a zrýchlili krok. Toto neodporúčam. Denná odchýlka statočných +15 - +20 sek./24 hodín. Ty si sa nezaoberal presnosťou? Inak som stále spokojný, ale kožený remeň už asi nie. Tá povrchová úprava nestojí za nič. Už teraz vyzerá ako keby mal za sebou aspoň päťročné nosenie.
afrikab Odesláno 28. června 2006 Nahlásit Odesláno 28. června 2006 Jojo, Dynno, taky jsem jim dal novy reminek. Ted jsem do nich zamilovany jeste vice:)
Dynno Odesláno 28. června 2006 Nahlásit Odesláno 28. června 2006 to afrikab: Videl som ho, presne taký by som chcel aj ja no nemôžem nakupovať on-line cez internet. Teda môžem, ale platbu by som musel urobiť bankovým prevodom a 500,- Sk za prevod mi predsa len pripadá trocha veľa pri kúpe remeňa za 20?. Plus poštovné vo výške cca 7? a prevod ďalších 13?. Tak to je už priveľa, že? Ďakujem bankám, že sú. :/
afrikab Odesláno 28. června 2006 Nahlásit Odesláno 28. června 2006 A pro tebe je problem si zaridit embosovanou kartu (popripade internetovou? Vzdyt takto nemuzes pouzivat ani PayPal. Na druhou stranu, tady se jiste najde nekdo, kdo ti s timto pomuze. Kdyby jsi byl v CR, tak bych se obetoval klidne i ja:)
Filipes Odesláno 28. června 2006 Nahlásit Odesláno 28. června 2006 ..za embosovanou kartu si řekli i před ukončením platnosti-respektive těsně před-400,-Kč, vím že to není žádná závratná suma, ale už z principu poprosím někoho tady na fóru..
Dynno Odesláno 28. června 2006 Nahlásit Odesláno 28. června 2006 A pro tebe je problem si zaridit embosovanou kartu (popripade internetovou? Vzdyt takto nemuzes pouzivat ani PayPal. Na druhou stranu, tady se jiste najde nekdo, kdo ti s timto pomuze. Kdyby jsi byl v CR, tak bych se obetoval klidne i ja:) Presne ako napísal Filipes, nie je to závratná suma, ale pre ten druhý obchod, ktorý by som absolvoval na internete sa mi to vôbec neoplatí. Platiť každým rokom po 500,- Sk a nevyužívať. To radšej skočím do Viedne a tam si to kúpim a tak ešte chvíľočku vydržím s tým starým remeňom a nechám ho rozpadnúť v lete v Čiernom mori pri kúpaní.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se