Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak sem se konečně po dlouhém rozhodování (které hodinky vybrat) rozhodl pro Poljot Aviator a vy mi zase navrtáte jejich zastavováním. Má ještě někdo podobnou zkušenost?

Prim Rider mě taky neoslovily ani trochu, ač nejsem skalní fanoušek Primek, tak musim uznat, že to už má Prim z mého pohledu o moc lepší kousky než Ridery.

Z www.bikerscrown.cz sem dříve kupoval rukavice na moto a byly děsně nekvalitní, označení rukavice na enduro nebo dokonce motocross a po první jízdě v terénu se rozpadaly. Reklamoval sem je. Ale zas reklamace proběhla na jedničku s hvězdičkou, dokonce na mě byli v telefonu velmi milí - všechna čest.

• Odpovědi 112
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Vypadá to, že se zasekávají pouze, když jsou čerstvě naplno natáhlé. Včera jsem je nenatahoval, a šel si trochu zablbnout na horský kolo. Byli v pohodě, ačkoliv na horáku jsou vibrace mnohem vyšší než na Moto. Asi na ně budu mírnější a tak za pár měsíců je pošlu na reklamačku.

Odesláno

Možná - pardon za laické vyjádření - nebudou správně zaběhlé v oné naplno natažené poloze. Nebo spíš "dosud" zaběhlé, ne?

Odesláno

Uvidíme, budu je tedy natahovat každý den na plno a třeba se zaběhnou. Po té pořádně prověřím při nějákém sjezdíku na lyžích. Moto už asi nestihnu, protože dnes ráno už tu u nás (Broumov u Náchoda) mrzlo až praští. Pokud se Aviátorky neumoudří, budou muset na reklamaci:(

Odesláno

to Vlastimil7664: Takže uvedený problém som ešte nemal. Ak si pamätáš, mal som iné, ale po doriešení mi idú bez problémov aj keď je pravda, že nevlastním motorku. Ja som ich posledne nastavoval 22.júna t.r. Keď ich nosím odchýlka je +- tie 3 sekundy. To čo raz dobehnú inokedy zmeškajú. Keď ich nemám na ruke jeden deň sú na "chrbáte" a ten druhý na boku. Extrémnym vibráciam sa vyhýbam a pri bežnom nosení sem tam človek niekam udrie. Ešte poznámka k antivibračnému uloženiu zotrvačky. To tiež nie je všemohúce "zariadenie". Ľahko sa Ti môže stať, že aj pri slabšom buchnutí rukou, ale presnom v pravom okamihu sa Ti ulomí oska zotrvačky a môže to robiť obdobné srandičky ako Tebe. V každom prípade je toto už väčší problém a treba na to servis. Prajem Ti veľa šťastia.

Odesláno

Děkuji:) Vím, že mechanické hodinky jsou mnohem citlivější na vibrace a větší zátěž, ale podle mě by jízdu na motorce, anebo běh pro zdraví měli ustát všechny hodinky, mimo extrémních komplikací, jako je věčný kalendář nebo tourbilion. Takové bych si asi na sport opravdu nevzal. Takže už plánuji reklamaci, ikdyž nerad. Dám jim ještě dva měsíce a půjdou k doktorovi:)

Odesláno

To Dynno: Když přiložíš ouško k tvým Aviátorům, při plném nátahu, slyšíš také vedlé klasického tikotku nějáké cinkání? Jako by vlásek?

Odesláno

2Vlastimil:

hele jestli ti v hodinkách něco cinká-tak to jako normální rozhodně není-já mám třeba něco na Strelách s korunkou-je nějak nakřivo namontovaná a zdá se mi malinko víc vzdálená od těla hodinek-ale tohle není na překážku-jen kosmetická vada-to mi pak spraví nějakej zručnej hodinář až půjdu kolem,ale ty tvoje ,,problémy" by asi chtělo řešit reklamačkou-no každopádně bych napsal napřed dotaz na azwatch,pokud jsi tak už neučinil-či tam zavolat a popsat problémy.Ať se to prostě vyřeší a máš klid:-)

Ps:moje Strely dnes překonaly můj zdravý úsudek o výdrži nátahu mechanik-64hodin:-)jsem ganz spokojenej:-)

Takže přeju brzké uzdravení tvých iljušinů

Odesláno
To Dynno: Když přiložíš ouško k tvým Aviátorům, při plném nátahu, slyšíš také vedlé klasického tikotku nějáké cinkání? Jako by vlásek?

Nie to nie. To cinkanie počujem u mojich Prim, SkoroDiplomatov. :)A pritom idú perfektne. Poljoty si tikajú stále pekne a prekrásne.Ale nemyslím si, že by to mohol byť nejaký problém. Som len hodinár amatér (veľmi začínajúci), ale mám skôr pocit, a to som Ti už písal, že asi môže byť problém so skrivenou, alebo trochu odštiepenou oskou zotrvačky(nepokoja).

Odesláno

Co se týče té reklamačky u A-Z watch, kde jsem Poljoty kupoval, odkázali mě na servisní středisko: Tulipán s.r.o., Mařákova 2, 160 00 PRAHA. Pan Baranov. Máte někdo s tímto servisem již zkušenosti?

Odesláno
Minulý týden mi pan Baranov ( Tulipán, Interwatch, Azwatch - ruské hodinky) po měsíci vrátil opravené hodinky. Vzhledem k tomu, že se jedná o Vostok-Europe K3, jsem očekával, že hodinář pouze vymění strojek a mile mě překvapilo, že skutečně proběhla oprava.

Teď už ale k tématu vlákna. Hodinky transportovali v igelitovém pytli se zavíráním, bez ničeho dalšího. U hodinek s kovovým tahem a průhledem na strojek to samozřejmě má za následek otlučení sklíčka průhledu sponou. Další nepříjemné překvapení je maličký škrábanec nebo (doufám) smítko na ciferníku, a co mi vadí ze všeho nejvíc je flek na sklíčku. Samozřejmě zespoda. Čekat na ně další měsíc a ještě se bát, co s nima provedou tentokrát se mi nechce, takže už mám nastudováno vyjímaní strojku a objednany otvirák

našel jsem...

Odesláno

Aha, no tak nic. Já jsem navštívil svého kámoše hodináře a ten mi to zdůvodnil, tak, že různé zvuky vydává 80% ruských hodinek a pokud mi jdou přesně, což jdou okolo +-7s/d, tak s nimi nemá cenu nic dělat. Vlásek prý do ničeho nenaráží, jinak by se prý zrychlovali. Má spíš pocit, že jsou ještě v záběhu. Od té jízdy na motorce se mi už nezastavili, a on mi řekl,ať si na moto beru své quartz Tissotky a né ruční nátah Poljot za 4000,-kč :) Myslím, že má pravdu.

Odesláno

Vsadím se, že Vostoky (ne V-E) za 20-30 USD, automaty, budou chodit furt, motorka nemotorka. A nebo máš holt blbou motorku :D Takže zbývá jen výměna za Ural-Dněpr-Iž-Jupiter :D :D :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...