vladimir72 Odesláno 19. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2015 Zdravím všechny stejnou chorobou postiženéV pondělí objednány z USA, dnes(vlastně už včera) v 18.30 zazvonil kurýr z UPS a s požadavkem dost vysokého obnosu za DPH a celní odbavení mi předal balíček..Zabaleno na jedničku.Po odstranění ochranných prvků na mě vykoukla první signovaná papírová krabice, v ní tvrdá kartonová a v ní konečně poslední kožená (jako matrjošky)a manuál s dalšími tiskovinami,, obsahující.hodinkyPřesně tak jak jsem je čekal a ještě něco navíc ( v jednom případě i méně), Oproti stejné verzi prodávané v Evropě (jak jsem našel na strejdovi Googlovi) jsou full titan oproti stainless steel, tudíž krásně lehoučké.I v umělém osvětlení krásný namodralý AR, který se při různém úhlu pohledu mění až do fialova.Jediné co přátelé ve výrobě nevychytali je délka jinak úžasného silikonu; bohužel není na standartní (můj) obvod ruky 23,5 cm - zapnul jsem ho na ruce na první dírku a přesto mi byl "moc akorát" (česky těsnej). Takže musím sehnat trošku adekvátní náhradu.Zatím jsem je obul na shark mesh který mám doma.Není to nejhorší, ale dokážu si představit i něco lepšíhoPár rychlocvaků z mého kompaktu (tradičně tragických jak je u mě zvykem - opravdu nejsem umělecký fotograf).Dokumentární hodnotu snad ale mají.Pro recenzi kterou bych rád napsal si samozřejmě nechám udělat obrázky od někoho kdo to UMÍ
Jiribartl Odesláno 19. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2015 Chce to opravdu par detailnejsich obrazku, abych se mohl pekne pokochat. Jinak samozrejme gratulace
saida Odesláno 19. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2015 Také gratuluji! Vypadají zajímavě. Ať Ti vydržej.
reno.f Odesláno 19. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2015 Krásné hodinky a mám dotaz na tu platbu DPH a cla. To jsi opravdu vše vyřídil při předání a nemusel nikam chodit a zařizovat? Díky
vladimir72 Odesláno 19. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 19. prosince 2015 (upraveno) přepravu pro prodejce z USA zařizuje a obstarává další americká firma špeditéři z UPS.Ti tě kontaktují již v ten okamžik kdy k nim prodejce zboží předá k dopravě a o zbytek se již vůbec nestaráš - vše vybaví oni - zboží až ke dveřím.Platíš jen DPH - clo se z hodinek neplatí, a jejich manipulační poplatek 270,- Kč Upraveno 19. prosince 2015 uživatelem vladimir72
saida Odesláno 19. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2015 Tyhle jsou mnohem hezčí než ty cos ukazovál ráno. Shark se hodí. Dle mne.
Návštěvník maxipesfik Odesláno 19. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2015 Parádní hodinky.
ivan_989 Odesláno 19. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2015 Dobra volba. Gratulujem. Aj za odvahu ze si do toho isiel.
tano Odesláno 19. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2015 Parada, souhlas neco jineho, nez predesle fota. To dynko nema chybu;).
JAJA Odesláno 20. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2015 Na lunetě a korunce je guma? Jaké máš dojmy z kvality zpracování? Jinak gratulace...
vladimir72 Odesláno 20. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 20. prosince 2015 Na lunetě a korunce je guma? Jaké máš dojmy z kvality zpracování? Jinak gratulace... Ano, na lunetě a korunce je guma.Kvalita zpracování je odpovídající kvalitě značky - v tomto směru se hodinkám opravdu nedá vytknout ani to nejmeněí
vladimir72 Odesláno 20. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 20. prosince 2015 Ještě něco jsem našel v hromadě papírů k hodinkám...
Jiribartl Odesláno 20. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2015 Díky za pěkný fotky - moc parádní hodinky
Leviathan Odesláno 20. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2015 Blahozelam ku nie uplne beznym hodinkam. Aj palec hore za odvahu. Predpokladam, ze si vyberal len podla obrazkov na webe.Mne sa ich rada Tramelan obecne paci. Nekupoval si nahodou cez Ashford?maju tam na ne dobre ceny
reno.f Odesláno 20. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2015 Zajímavý kousek a ty ručky jsou parádní.. Je vás docela hodně co objednáváte z USA, tak mě zajímá co k tomu vede? Tady asi rozumím, že je to model, který u nás nekoupíš, ale běžné modely? Ten kurz je přece šílený a další poplatky, riziko...
vladimir72 Odesláno 20. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 20. prosince 2015 Blahozelam ku nie uplne beznym hodinkam. Aj palec hore za odvahu. Predpokladam, ze si vyberal len podla obrazkov na webe.Mne sa ich rada Tramelan obecne paci. Nekupoval si nahodou cez Ashford?maju tam na ne dobre ceny Kupoval
vladimir72 Odesláno 20. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 20. prosince 2015 (upraveno) Zajímavý kousek a ty ručky jsou parádní.. Je vás docela hodně co objednáváte z USA, tak mě zajímá co k tomu vede? Tady asi rozumím, že je to model, který u nás nekoupíš, ale běžné modely? Ten kurz je přece šílený a další poplatky, riziko... Jak píšeš, tento model (titan) v Evropě nekoupíš, pouze ve verzi ocel, kurz je opravdu šílený (25,80Kč/1 USD) ,poplatky bolí ještě víc no a riziko - je prostě riziko.Ale - TY HODINKY ZA TO PROSTĚ STOJÍA běžný model bych tam opravdu nekupoval, taky proč... Upraveno 20. prosince 2015 uživatelem vladimir72
vladimir72 Odesláno 28. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 28. prosince 2015 Blahozelam ku nie uplne beznym hodinkam. Aj palec hore za odvahu. Predpokladam, ze si vyberal len podla obrazkov na webe.Mne sa ich rada Tramelan obecne paci. Nekupoval si nahodou cez Ashford?maju tam na ne dobre cenyTramelan je městečo kde firma sídlí a hodiny vyrábí.Ty moje jsou jejich řada S05
Leviathan Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2015 Aa, to som nevedel Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se