Filip R. Odesláno 20. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2007 Nevim jestli se tu uz tato znacka probirala - Riedenschild, tak a ted co o teto firme vite? Nejak mi padl do oka jejich model DarkSeaDiverPro, vzhledove mi pripomina hodinky Ball nebo Glycine, snad i trosku berou design z Frogmana. Jinak tento model jsem videl na netu za asi 269EUR, strojek je Myiota 2815, sirka 45mm, vyska 15mm, WR200...me se z techto parametru jevi, jako docela atraktivni a solidni potapky, co vam ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 20. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2007 ...me se z techto parametru jevi, jako docela atraktivni a solidni potapky, co vam ??? mně taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip R. Odesláno 20. října 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2007 (upraveno) mně taky njn, na IWC klasiku jsem uplne zapomenul, asi taky poslouzily jako improvizace... cece...ta vnitrni otocna luneta je uplne cela IWC Upraveno 20. října 2007 uživatelem Filip R. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 20. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2007 asi taky poslouzily jako improvizace... jestli myslíš jako inspirace tak jo ...... jinak tyto IWC jsou u Dušáka za cca 120000 ...... takže máš o čem přemýšlet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip R. Odesláno 20. října 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2007 (upraveno) asi taky poslouzily jako improvizace... jestli myslíš jako inspirace tak jo ...... jinak tyto IWC jsou u Dušáka za cca 120000 ...... takže máš o čem přemýšlet az budu obdarovany shora nasledujicim parametrem - oslicku otres se! , hned pro ne pobezim k Dusakovi...do te doby muzu jen jinak jsem samo myslel inspirace - zas jsem nejak mimo Upraveno 20. října 2007 uživatelem Filip R. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 20. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2007 az budu obdarovany shora nasledujicim parametrem - oslicku otres se! , hned pro ne pobezim k Dusakovi...do te doby muzu jen jinak jsem samo myslel inspirace - zas jsem nejak mimo rozhodně se tam zajdi podívat ..... možná změníš názor na Riedenschild a ještě budeš pár let šetřit na normální hodinky ...... a nebo si je je koupíš hned ....... nedávno jsem tam byl poprvé a je to pro mně hodinářský svatostánek i když to pro někoho bude úsměvné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 20. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2007 jinak značka Riedenschild se dá koupit i zde : http://www.rltwatches.com/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 20. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2007 (upraveno) Hmmm, tak Riedenschild už má v nabídce i ETA a Unitas. A za příjemné ceny. Tyto mají parametry jak Primky, jenom stojí asi 5x méně. ETA 2824-2, safír, 41 mm: Upraveno 20. října 2007 uživatelem Foundryman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 20. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2007 jinak značka Riedenschild se dá koupit i zde : http://www.rltwatches.com/ Ja bych RLT veril. Kdyz je prodavaji, smejdy to asi nebudou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se