Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Úplně tomu rozumim.

Samozřejmě jsem nejdřív chtěl originál. Ale v podstatě bych ho musel celý zrekonstruovat.

Tak jsem se rozhodl pro remake. Jak jsem řekl, mě to neuráží. Ale kompromis to je. To uznávám.

6105 sehnat v zachovalém a původním stavu jdou, ale chce to hledání, trpělivost a samozřejmě i štěstí. Nicméně, abych stále nebyl OT, poradím Ti úplně něco jiného: vykašli se na shánění či výrobu keramické lunety a zalij vložku křišťálovou pryskyřicí: ta na ní vytvoří odolný skelný film. Věř mi, výsledek vypadá výborně, přičemž při případném poškrábání bude poškozena jen skleněná vrstva, kterou lze lehce sloupnout a nanést znova, a to samozřejmě bez porušení původní vložky. Znám člověka, který si pryskyřicí zalévá i sklíčka u hodinek: má už v tom takový cvik. že ten film nelze vůbec rozeznat.

Odesláno

To zní zajímavě.

Myslíš že to zvládnu sám?

Zalévají do toho fotky apod., které pak vypadají jako zalisované do skla. Trochu potrénovat na něčem podobném a v případě neúspěchu lze lehce podebrat jehlou a pomalu odloupnout :D

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...