Trojan Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2015 Nedoporučuji prodejce. Lhal o původu a o tom, že je první majitel. Hodinky měly skrytou vadu která ale byla neodborně opravená, přišel na ni až hodinář, při nákupu mi bylo řečeno že hodinky prodělaly pouze výměny baterie.Prodejce tvrdí, že to nevěděl a bla bla bla...Jednalo se o Breitlingy.Projevil se skutečně jako Kašpar.
LukasK Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2015 Vážený pane Doucho, 1 ) původ hodinek jsem Vám zcela jasně sdělil.. a opravdu není problém, aby Vám ho potvrdili i u Dušáka. Kde byly zakoupeny. 2 ) o skryté vadě jsem nevěděl, je to stejně "podvod" na mě tak jako na Vás, jak jsem se Vám zřejmě neúspěšně snažil vysvětlit na emailu. 3 ) o problému jste mě pouze arogantně informoval po mailu s oznámením, že mě budete recenzovat zde na fóru, což mi je ve vší úctě zcela upřímně naprosto jedno... co mi ale není jedno, že jste neměl absolutně potřebu řešit jakoukoli mou participaci na daném problému. Neměl by jsem problém hodinky odkoupit zpět vč. ceny dané opravy. Opravdu nemám zapotřebí se s vámi handrkovat o pár tisíc... Nicméně vzhledem k tomu, že jako kašpar jste se zachoval Vy, již s Vámi tuto záležitost dál řešit nehodlám a píši to tu zcela veřejně... Příště tedy doporučuji problémy řešit věcně, než touto pro mě komickou, hysterickou reakcí... Krásný den. Lukáš Kašpar
Trojan Odesláno 7. října 2016 Autor Nahlásit Odesláno 7. října 2016 A hele, ani jsem si nevsiml odpovedi. Relevantni otazka je jen jedna - lhal jste pri prodeji? Odpoved oba zname "Neměl by jsem problém hodinky odkoupit zpět vč. ceny dané opravy." - to je informace hezka, kdyz ji pisete sem a ted Posledni email ktery jste ode me dostal, pro ilustraci te komicke a hystericke reakce: "Pane Kašpar, modul stojí 9 tisíc, hodinky můj hodinář opravil a korunka chodí bez problémů.To, jestli jste první nebo druhý majitel samozřejmě detail není.Mrzí mě, že jste naštvaný, nicméně škodu jste neutrpěl Vy, ale já..." A na to ste uz nic nenapsal
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se