McMachr Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2015 Dobrý den, mám v plánu prodat hodinky, které jsou sběratelský kousek. Můžete mi někdo dát informaci kde a nebo kdo by mi je mohl ocenit případně i koupit? Děkuji Tom
vraby Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2015 Napiš pan YPO,ZMIZÍK ty určitě poradí :-)
Jörg8X Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2015 Dobrý den, mám v plánu prodat hodinky, které jsou sběratelský kousek. Můžete mi někdo dát informaci kde a nebo kdo by mi je mohl ocenit případně i koupit? Děkuji TomMáš nějakou fotku? Je to děditství?
p3k Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2015 Napiš pan YPO,ZMIZÍK ty určitě poradí :-)dyť sis dal před chvílí závazek ?-)
Karlos Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2015 Na aukro od koruny a kupující už si je ocení sami a zcela reálně.
vraby Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2015 dyť sis dal před chvílí závazek ?-)No a takove jsem já.....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se