ewerex Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2016 (upraveno) Ahoj, nevíte něco o této značce? Narazil jsem na ni, když jsem si prolistovával katalog loňského Baselworld. Bohužel ale jejich stránky nefungují a nikde na netu jsem je nenašel, tedy kromě ebay, chrono24 atd. Chci v dohledné budoucnosti přítelkyní koupit hodinky a jejich modely Sectora a nebo Quarta mi přijdou vcelku zajímavé. Díky za odpověď Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 11. ledna 2016 uživatelem ewerex
ondra.palas Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2016 Tohle se taky dostane na Baselworld?
ewerex Odesláno 11. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 11. ledna 2016 minimálně do katalogu ano ... a 120°ciferník u Sectora mi přijde jako hezká komplikace
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se