phillie2 Odesláno 23. října 2007 Nahlásit Odesláno 23. října 2007 zajímalo by mě, jak jsou na tom tyto dle mého (laického) názoru předražené hodinky s kvalitou. taky by mě zajímaly vaše obecné názory na tyto značky. konkrétně Emporio Armani a Dolce&Gabbana.. http://www.hodinky.cz/emporio-armani-classic-ar0508.html http://www.hodinky.cz/dolce-gabbana-371977...hronograph.html atd. děkuji za odpovědi phillie
Návštěvník Snow Odesláno 24. října 2007 Nahlásit Odesláno 24. října 2007 Nechci paušalizovat, protože např. hodinky od firem Hermes nebo Chanel jsou velice dobře zpracované a jsou na vysoké úrovni, Tebou zmiňované značky bych opravdu ale opravdu nekupoval ! Malý příklad od Chanel Chanel J12 GMT Automatic
afrikab Odesláno 24. října 2007 Nahlásit Odesláno 24. října 2007 U techto modnich znacek nedosahuje moralni zivotnost ani klasicke zaruky dva roky. Vyrabeji se pro spotrebitele, kteri si nedovoli mit dva roky na ruce stejne hodinky.
ballover Odesláno 24. října 2007 Nahlásit Odesláno 24. října 2007 A co CK? Viděl jsem je nedávno "venku" a nepůsobily na mě špatně. Jsou Swiss Made a cenová relace je obdobná jako EA, D&G a spol.
boo-beek Odesláno 24. října 2007 Nahlásit Odesláno 24. října 2007 A co CK? Viděl jsem je nedávno "venku" a nepůsobily na mě špatně. Jsou Swiss Made a cenová relace je obdobná jako EA, D&G a spol. CK jsou trosku vyjimka, protoze patri, jestli se nepletu, do Swatch Group...
A@A Odesláno 24. října 2007 Nahlásit Odesláno 24. října 2007 CK jsou trosku vyjimka, protoze patri, jestli se nepletu, do Swatch Group... presne tak, patria pod swatch group. osatne znacky montuju zvacsia japonske strojceky miyota ale samozrejme aj ine.....
afrikab Odesláno 24. října 2007 Nahlásit Odesláno 24. října 2007 Dneska jsem si zasel vyzkouset par techto modnich hodinek (v obchodu Mania v Brne prodava sestrenka od pritelkyne), Kvalita odpovidala zamereneni. Fungovat budou asi spolehlive jako kazde jine (i kdyz jedny mely spatne nastaveny ruricky od chronografu). Klasickz melz vodotesnost50M. Co bylo venitr jsem nezjistil. Otazkou je pak design. Jedny se inspirovaly ruskyma potapecskyma (Vodolaz) ovsem vylepsene pilotnym reminkem se cvoky;) Dalsi pak inspirace Bell & Ross. Vyzkousel jsem si i hodinky o prumeru 55mm. Docela silenost, osobne jsem skoncil na 45mm a vys opravdu nepujdu.
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 24. října 2007 Nahlásit Odesláno 24. října 2007 zial mam velmi zle skusenosti s hodinkami Dior a ani neboli lacne.... a mam aj teraz zanovne Gucci kde sa stratilo to pismeno G z tych slavnych G-model. Su to zenske hodinky na kozenom remeni, malo pouzivane a aj by som ich predal! Ale bez G !!! ;-}
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se