Vojtic883 Odesláno 15. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2016 Dobrý den, uvažuji o koupi Seiko SKX013 jen tak pro radost a pro život. Už bych já dávno koupil ale zajímá mě jedna věc, dají se nějak modifikovat nebo přetvořit? Všude jsem našel jen díly pro SKX007/009 ale nikde ne pro menší model. Neplánuju nic velkého, jen třeba ručky a sklíčko s antireflexem ale nic jsem nenašel. Děkuji za tipy a návody a rady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 15. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2016 Sklo a např. tady diskuze o modifikacích. Je toho plný internet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojtic883 Odesláno 15. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2016 na to už jsem koukal nicméně tenhle obchod neposílá do ČR a oproti SKX007 mi přijde na forech jen pramalo informaci...Děkuju ale uvítám další tipy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 15. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2016 Stačí jít na jejich web, zaslat jim objednávku a neměl by být žádný problém. Já u nich kupoval sklo do vintage Seiko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojtic883 Odesláno 16. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2016 Pravda,zkusim to az budou hodinky. Nevite,jestli se do mensiho pouzdra vejdou ty rucky pro vetsi model? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se