sharz Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2016 Audemars Piguet Royal Oak Tourbillon Extra-Thin Platinum zdroj: ablogtowatch.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 26. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2016 Dost sileny, vypada to jako tuning LED svetla. Diamanty se podle me nehodi k takovemu instalaterskemu naradi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 26. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2016 Já si nemůžu pomoct, ale mně se strašně líbí. Jak nemám okázalé kombinace turba a diamantů rád, tak toto mě bere. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 26. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2016 Audemars Piguet 26516PT.ZZ.1220PT.01 Royal Oak Tourbillon Extra-Thin 41mm Grey Index 950 Platinum 2016$234,599 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 27. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2016 I cena dobrá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 27. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2016 Šrouby maj pěkně zarovnaný, ale ty kameny mi k nim nejdou. Buď tak nebo tak, ale společně je to minimálně divný. Dál mi vadí že výrobci zapomínají na co vlastně to turbo v hodinkách je a jak si to, na co tam je, mám užít, když nemám ani vteřinku a dávaj ho tam na úkor všeho, jen aby ho předvedli. Strojek parádní, výška 4,46 mm, taky můžou napsat kolik mají hodinky celkově. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 27. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2016 S vterinovkou máš pravdu, chybí tam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 27. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2016 S vterinovkou máš pravdu, chybí tam.Takže Case Thickness ... 8.95 MMa co to turbo, je také padesátivteřinové jako má 2870? Kdyby bylo minutový, stačí přidělat kousek drátku namočenýho v lumi a je vteřinka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2016 vem hroudu platiny, turbo, diamanty ... a taky to nejlepsi z hodinariny....zabal to do krabice z mahagonu a zelvoviny.....a posli to do UAE. tam uz si s tim poradej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se