Honzajs Odesláno 28. října 2007 Nahlásit Odesláno 28. října 2007 Kudy chodím, tudy přemýšlím: http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...:PIC&ih=017 šli by jste do nich ?
Návštěvník Snow Odesláno 28. října 2007 Nahlásit Odesláno 28. října 2007 Jestli Ti to pomůže v rozhodování tak prodejce je velmi ale velmi solidní, v mé známé anabázi s Revue se choval opravdu vstřícně a bezproblematicky, pokud si chceš ušetřit nervy zda Tě budou clít či ne porozhlédni se po ebay.de či ebay.aut, prodejce je německý, z Hamburku a měl by nabízet totožné modely.
Honzajs Odesláno 29. října 2007 Autor Nahlásit Odesláno 29. října 2007 Díky za názor. Našel jsem je opravdu na ebay.de. Ty nervy s celníky bych nerad absolvoval, mám na ně alergii už hoooooooooooodně dávno Ještě jsem uvažoval nad HAMILTON XWIND, nebo ještě AVIATOR IV, ale ty RT jsou za slušnou cenu a pěkný jsou taky. Jdu přepočítat úspory.
jas361 Odesláno 1. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2007 Určitě pokudˇse rozhoduješ ještě mezi Hamilton či Aviatory, tak já osobně bych šel RT Aviator.
vaba Odesláno 1. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2007 (upraveno) Honzajs napsal: Díky za názor. Našel jsem je opravdu na ebay.de. Ty nervy s celníky bych nerad absolvoval, mám na ně alergii už hoooooooooooodně dávno Ještě jsem uvažoval nad HAMILTON XWIND, nebo ještě AVIATOR IV, ale ty RT jsou za slušnou cenu a pěkný jsou taky. Jdu přepočítat úspory. Dnes mi prisly Hamiltony XWIND (viz obrazek) od Time Paradise. vydrazil jsem je na Ebay za 671$. P.S. Joo a problem s celniky nebyl - posilaji to jako pouzite nebo darek. Zasilka prisla az na recepci nasi firmy bez zasahu uradu Upraveno 1. listopadu 2007 uživatelem vaba
Honzajs Odesláno 1. listopadu 2007 Autor Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2007 Podlehl jsem fenoménu moderní doby a dražím něco na Ebay, sice to do narozenin nestihnu, ale uvidím. Faktem je, že nevím jestli RT nebo HAM, oboje se mi líbí, každý jinak
Karloss Odesláno 1. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2007 Ahoj, mě osobně značka Revue Thommen moc nebere a tak bych volil spíš ty Hamiltony. No a to rovnou model těm RT dost podobný - Khaki field chrono auto v 38mm nebo 42 mm provedení. Mají krásné barvy číselníků (hnědá, černá, modrá) a docela šmrnc. Mrkni třeba sem: http://cgi.ebay.com/NEW-HAMILTON-KHAKI-FIE...1QQcmdZViewItem
Honzajs Odesláno 1. listopadu 2007 Autor Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2007 Jooooooooo, pěkný, ale týpek neakceptuje PAYPAL a já zase neakceptuji jiný způsob platby Myslím, že na výběru se nemá nic uspěchat a navíc dražba na ebay je něco podobného jako hrát poker, nebo tak nějak. V případě výhry paráda, druhá parády až to člověk vybalí doma (podmínkou je solidní prithráč/prodejce) no a pokud prohraješ, tak to zase až tak moc nebolí.....
Karloss Odesláno 2. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2007 Honzajs napsal: Jooooooooo, pěkný, ale týpek neakceptuje PAYPAL a já zase neakceptuji jiný způsob platby Myslím, že na výběru se nemá nic uspěchat a navíc dražba na ebay je něco podobného jako hrát poker, nebo tak nějak. V případě výhry paráda, druhá parády až to člověk vybalí doma (podmínkou je solidní prithráč/prodejce) no a pokud prohraješ, tak to zase až tak moc nebolí..... V pohodě, já ti chtěl ukázat konkrétní model hodinek, prodejce jsem nijak nezkoumal. Dobře, že jsi opatrnej, i 10k zabolí. Když nebudeš vědět kudy kam, tak se obrať na Kubsona, který ti určitě někoho doporučí, nebo pomůže s dražbou.
vaba Odesláno 2. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2007 Honzajs napsal: Jooooooooo, pěkný, ale týpek neakceptuje PAYPAL a já zase neakceptuji jiný způsob platby Myslím, že na výběru se nemá nic uspěchat a navíc dražba na ebay je něco podobného jako hrát poker, nebo tak nějak. V případě výhry paráda, druhá parády až to člověk vybalí doma (podmínkou je solidní prithráč/prodejce) no a pokud prohraješ, tak to zase až tak moc nebolí..... Doporucuji TimeParadise Singapore, drazba az na 3. pokus a doruceni OK a bez cla.
Návštěvník Snow Odesláno 2. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2007 (upraveno) vaba napsal: Doporucuji TimeParadise Singapore, drazba az na 3. pokus a doruceni OK a bez cla. TimeParadise ze Singapuru jsou O.K., dražba na 1.pokus se clem a všemi náležitostmi, takže se netěš,u nás to tak bezbolestné není, je to značně individuální, kus od kusu. Edit - ještě dodám, že v pohodě je též visionofluxury z New Jersey, ale prodávají jen Buy it Now Upraveno 2. listopadu 2007 uživatelem Snow
Honzajs Odesláno 2. listopadu 2007 Autor Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2007 No teda zase ta dražba až takovej klídek není , sousedi mi postavili přes týden mezi anténou a převaděčem barák a tak jsem s pomocí providera musel přesměrovat anténu někam na Mars, podle toho taky chodí odezvy atd. ... Takže jak se tak na to dívám, ty Breitle už asi nekoupím, žena by mě
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se