TomC2 Odesláno 27. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2016 Zdravím. Chci si koupit nějaké hodinky. Padly mi do oka tyto: http://www.ebay.com/itm/Citizen-Eco-Drive-Sapphire-Chrono-Japan-World-Time-Watch-Leather-AT0365-56E-/231478549911?var=&hash=item35e5325d97:m:m-AuRGcYH1WxK-3DfoKRD3A Mají Eco-drive, safírové sklo a cena je dobrá. Myslíte že jde o dobrou volbu? Případně méte někdo zkušenosti s tímto modelem?
JirikH Odesláno 27. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2016 Záleží na financích, ale já bych asi chtěl i alarm. U EcoDrive nevadí používání (pokud se hodinkám dopřeje světlo). A koneckonců bych asi zkusil i použité, které dobře vypadají.
TomC2 Odesláno 29. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 29. ledna 2016 Alarm bych asi oželel. Hodinky se mi líbí vzhledově a jsou kvalitní, a to je hlavní. Nemá tu někdo zkušenosti s tímto modelem? Eventuelně s AT360, to je podle mě to stejný akorát jinak označené. Ještě se mi líbí tyto: http://citizenky.cz/AS4020-52E.htm Jsou řízené rádiem, vlasntě mají úplně všechno, ale cena je na mě bohužel už dost vysoká.
JanNovakJan Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Odesláno 4. února 2016 Citizen Eco-drive můžeš koupit jakékoliv a chybu neuděláš. Jestli s RC nebo bez, to už je na tobě. Stejně jako výběr dalších funkcí a samotný vzhled hodinek.
miksoo Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Odesláno 3. května 2016 Zdravím Ja mám AT0365-56E. Kúpil som ich z druhej ruky za cca 120?. Nemôžem na ne povedať ani jedno zlé slovo. Pokiaľ sa ti páčia, tak neváhaj a objednaj ich. Kľudne sa opýtaj ak by Ťa niečo konkrétne zaujímalo.
husakmartin Odesláno 8. května 2016 Nahlásit Odesláno 8. května 2016 Ahojte, mám 4 z toho 2 RC Citizen hodinky a ještě jiné quartz, ale RC jsem si pořídil jako poslední - chyba.Kdybych si RC koupil jako první, tak nepotřebuji ty další.Je to vážně pohoda vědět, že mám přesný čas i datum a při změně letního a zimního času nic neřeším.Také dopručuji safír.Nicméně, pokud RC začínají na cca 9000, tak za tu cenu si kup ty co chceš, ECO Drive a safír mají a později třeba zkusíš RC.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se