Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 61
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po měsíci...
  • po 2 týdnech...
Odesláno
Já mám zálusk na tyhle Vostoky Military Amphibian, strojek 2416B, 200m takže potápky, je to z ruska a cena do 2000kč.y

Něco podobného se mi podařilo sehnat minulý týden v hodinářství Wildt v Praze. Jsou nové a byl to poslední kousek.

Vostok Ambhibian Scuba Diver, Blue. Strojek 2416B. Dovozce: InterWatch CZ. Nyní má dovozce v katalogu jen Vostok Europe.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Jo, mimochodem, co se týče cen, tak jsou všude ve světě nižší (a to diametrálně) než u nás, ale musíš si k té ceně ještě připočítat clo a DPH. Každopádně moje zkušenost je taková, že se to i tak vyplatí.

Odesláno

Něco podobného se mi podařilo sehnat minulý týden v hodinářství Wildt v Praze. Jsou nové a byl to poslední kousek.

Vostok Ambhibian Scuba Diver, Blue. Strojek 2416B. Dovozce: InterWatch CZ. Nyní má dovozce v katalogu jen Vostok Europe.

Tak tos byl ty kdo mi je vyfoukl, vzhledem k tomu, že mám doma tyto Vostoky dvoje, tak jsem váhal s nákupem, pak jsem si řekl, že by ještě jedny s modrým ciferníkem (mám jen černý) neškodily a šel jsem tam a koukám za výlohu a ony pryč. :thumbsup_anim: Tak ať slouží.

Odesláno

Mně se líbí tyto. Možná s tou hladší lunetou by byly ještě hezčí.

Střízlivý ciferník s číselnými indexy. Manuální nátah. Kal. 2412.

Vypadají, že by vydržely i to, na co jinak hodinky neberu. Ruské doma ještě nemám. Cena je lákavá.

Kdyby měl někdo nějaké podobné zapomenuté v šuplíku - nevím, nevím jak by to dopadlo :angel: ?

Odesláno

Nehledal jsem to. Volal jsem celníkům.

Tajně jsem doufal, že se toho někdo znalý věci chytne a náležitě nás poučí ..., nebo nabídne k prodeji nějaké podobné.

Ty černé se mi líbí čím dál víc, dal bych jim sebe k Valentýnovi. :rolleyes:

Odesláno (upraveno)
Tak tos byl ty kdo mi je vyfoukl, vzhledem k tomu, že mám doma tyto Vostoky dvoje, tak jsem váhal s nákupem, pak jsem si řekl, že by ještě jedny s modrým ciferníkem (mám jen černý) neškodily a šel jsem tam a koukám za výlohu a ony pryč. :thumbsup_anim: Tak ať slouží.

Dík. Jsou skvělí za tu cenu. :thumbsup_anim: Jen bylo potřeba jít na seřízení vibrografem. Předcházeli cca 50 vteřin za 24 hodin. Mínus je u nich obyč sklíčko, neni minerální. Jinak naprostá spokojenost.

Pan Wildt měl pouze tyto jedny asi 15 měsíců na ukázku ve výloze. A případným zájemcům je objednával z Interwatch. Zkoupil jsem poslední z výlohy protože řadu Ambhibian už Interwatch nedováží a Vostok Europe je na mě dost drahý.

Upraveno uživatelem Jahoni
Odesláno

Mámi V-E K3 a tyhle Vostoky jsou určitě lepší, mají lépe vyřešenou korunku. Plastové sklíčko je tam kvůli potápění, ono se má nějak v hloubce nafouknout nebo co. A stačí zubní pasta, pýr tahů a je vyleštěné. ze začátku mi šly taky podle plotu a asi po 4 měsících si sedly.

Odesláno

Tímto děkuji panu hodináři Wildtovi (http://www.hodinarstviwildt.cz/) za ochotnou spolupráci při získání pravděpodobně asi opravdu posledních Amfibian Diver, Blue. Cal.2416B. Nové se zárukou a krabicí. Zázraky se dějí a dobrý člověk ještě žije. Děkuji.

Vyměnil jsem řemen a pustil je do hlubin kde vládne Fabien Cousteau....

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...