anicka1986 Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Odesláno 9. února 2016 Ahoj, poradí nekdo ze zkušenějších, kde v Praze nechat zkrátit kovový tah na Tagy AR? Rozhoduje kombinace cena x kvalita Diky předem, Anička
Exiztence Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Odesláno 9. února 2016 AD by to měli dělat zadarmo, třeba v Koscomu.
anicka1986 Odesláno 9. února 2016 Autor Nahlásit Odesláno 9. února 2016 Ahoj, diky za info. I pokud hodinky nejsou v zaruce a nebyly kupovany u nich?
villain83 Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Odesláno 9. února 2016 Tak te to bude stat maximalne par desitek korun....
VitekB Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Odesláno 9. února 2016 (upraveno) V Koscomu jsem za zkrácení u nich nezakoupených hodinek rád zaplatil 90 Kč, protože je to lepší, než si je zprasit sám/nechat zprasit nějakým sídlištním baterkoměničem.Edit: a zítra bych chtěl zkusit nechat vyměnit baterku v hodinkách s naklapávacím dýnkem, na kterém jsem měl doteď folii. To bude hodně napínavý . Upraveno 9. února 2016 uživatelem VitekB
Rudina Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Odesláno 9. února 2016 v Koscomu zkrácení tahu hodinek u nich koupených zadara a zkrácení tahu u hodinek u nich nekoupených taky zadara, ale byla tam taková příjemná slečna a asi zapůsobil můj svůdný úsměv č. 3
long Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Odesláno 9. února 2016 Koscom neradno podceňovat.Dělají rychle a dobře.Umí udělat bez potíží i baterku se základní tlakovou zkouškou za nějakých 300 Kč. A to na hodinkách za 120 litrů.
anicka1986 Odesláno 9. února 2016 Autor Nahlásit Odesláno 9. února 2016 Tak koscom asi vyhraje dik všem za tipy!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se