NIGHTinGALE Odesláno 2. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2007 http://cgi.ebay.de/Oris-Frank-Sinatra-Powe...1QQcmdZViewItem Hodinky se vydražily za neuvěřitelně nízkou cenu a to byly zcela nové. Necelých 50% list price. A je k nim i humidor na doutníčky Kdybych za poslední měsíc nekoupil Seiko Pů, Eterny od Grgy, cibule Eterna a neobjednal dvoje Steinharty u Kubsona, už by byly moje. Jenže pod přísným pohledem drahé polovičky jsem znejistěl a raději odešel od počítače. Jak se vám vlastně ten model líbí, pánové??? Máte je někdo??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skipi Odesláno 3. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2007 (upraveno) Tady máš další: http://cgi.ebay.de/Oris-Frank-Sinatra-Powe...1QQcmdZViewItem U hodinek chci mít vždy minutové indexy, ale tady bych možná udělal výjimku. Tento prodejce má občas v nabídce zajímavé kousky za super cenu. To poštovné je ovšem nekřesťanské. Upraveno 3. prosince 2007 uživatelem Skipi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 6. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2007 Tak já jsem se do jejich designu hned zahleděl, ale víc než limitka se mně líbej tyhle http://cgi.ebay.de/Oris-Frank-Sinatra-Date...1QQcmdZViewItem a taky jsem je včera vydražil na eBay Tedy ne já, ale Kubson za což mu patří velikánský dík. Takže teď už jen čekám až dorazej a moc se na ně těším. Až je budu mít, vyfotím na ruce a pastnu do přírustků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skipi Odesláno 6. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2007 Až je budu mít, vyfotím na ruce a pastnu do přírustků. Už se těším na fotky, budeš tady na fóru prvním majitelem (pokud se nepletu). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 6. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2007 Franka Sinatru mám moc rád, takže jsem nemohl odolat. Navíc jsem si chtěl stejně k vánocům koupit nějaký švýcary a dlouho jsem pokukoval právě po ORIS. Takže když se to takhle hezky sešlo..... Doma jsem to vysvětloval podobně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 18. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2007 Do nových přírustků http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...&start=3900 jsem konečně dal svou nejnovější akvizici:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MISTR Odesláno 9. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2008 Myslim si, ze hodinky Frank Sinatra jsou modelem, ktery se nejmin prodava. Rikam to, jako prodejce hodinek. V prodejne zadne nemam. Protoze vim, ze je neprodam. Mel jsem take model Frank Sinatra Limited Edition s umidorem. Prodal jsem ho s velkou slevou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 9. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2008 Myslim si, ze hodinky Frank Sinatra jsou modelem, ktery se nejmin prodava. Rikam to, jako prodejce hodinek. V prodejne zadne nemam. Protoze vim, ze je neprodam. Mel jsem take model Frank Sinatra Limited Edition s umidorem. Prodal jsem ho s velkou slevou. já si myslím,že hranaté hodinky se obecně prodávají hůře - snad kromě Tag Heuer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 9. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2008 já si myslím,že hranaté hodinky se obecně prodávají hůře - snad kromě Tag Heuer Nebo Franck Muller Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xlaque Odesláno 10. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2008 A v zahraniči Reverso Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se