xlrabi Odesláno 2. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2007 Celkem pekne hodinky,ale nezda se mi ta "vodotesnost". A co to je vubec zac? odkaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jas361 Odesláno 3. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2007 xlrabi napsal: Celkem pekne hodinky,ale nezda se mi ta "vodotesnost". A co to je vubec zac? odkaz Si myslím, že by tam mělo být 50m. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 3. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2007 (upraveno) spíš mě na těch stránkách překvapuje ,že se mezi sračkomodníma značkama objevují i Traser (osobně je považuji za velice povedené hodinky) i když nejsou skladem Upraveno 3. listopadu 2007 uživatelem YPO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xlrabi Odesláno 4. listopadu 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2007 Jo ty trasery jsou celkem vpoho.Tyto se povedly,na plavani jako delane.Jen ten reminek vymenit za nejaky kvalitni tah.Ale to je vec nazoru. Odkaz TRASER Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 4. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2007 (upraveno) xlrabi napsal: Jo ty trasery jsou celkem vpoho.Tyto se povedly,na plavani jako delane.Jen ten reminek vymenit za nejaky kvalitni tah.Ale to je vec nazoru. Odkaz TRASER konkrétně tyhle ( Tvůj odkaz) jsem měl doma cca týden (nebyly moje) a jsou perfektní i na gumě ..... myslím ,že by o nich mohl poreferovat grga který je teď má určitě na pazouře a je z nich hotový jinak jsou k dostaní taky u kubsona : www.chronoshop.cz Upraveno 4. listopadu 2007 uživatelem YPO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 4. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2007 ahoj, při letmém pohledu na stránky výrobce lze zjistit, že v České Republice jsou pouze 2 oficiální prodejci hodinek Traser - jedním z nich je moje maličkost další prodejce pravděpodobně zásobují právě "naturální medikamenty", kteří vám prodají cokoli od acylipyrinu po voňafku pro tchýni - ty žvásty o výhradním zastoupení jsou nesmysl, neb traser nemá výhradní zastoupení v žádné zemi... ech... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se