Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Přeji všem dobrý den.

Rád bych požádal o radu. Dostal se mě do ruky tento "budík" a nemohu přijít na to k čemu sloužil. Třeba ho už někdo viděl a napíše k čemu byl používán.  Děkuji: lampros

post-37479-0-25737400-1455134059_thumb.jpg

post-37479-0-47787500-1455134078_thumb.jpg

post-37479-0-60359300-1455134112_thumb.jpg

Odesláno

Teda, ja vim o budikach uplne prd, ale tohle mi prijde spis jako nejaky čítač cyklu, zaznam nejakeho prubehu apod...Jako ze to tou jednou packou "natahnes" parkrat za sebou a pak je to pripojene k necemu pres ten dzyndzyk nahore aby bylo poznat v ktere "poloze" se dane zarizeni nachazi...

...ale to je jen takove moje filozofovani u piva...snad se s tim nekdo setkal a bude vedet. Samotneho mne to zajima, nebot to vypada moc roztomile :-).

Odesláno

taky mi to připadá jako nějaký signalizátor nějakého cyklu nebo počtu. Vzadu to má paličku takže to asi hlásí nějaké signály. Očividně to je určené k montáži na panel a má to páčku mačkací. Tipuju příslušenství nějakého stroje, hlídání nějakého sledu operací nebo intervalu. Dělá to něco když se na to zmáčkne?

Odesláno

Mám podobný. Býval na  přepojovacích pultech manipulantek.

Měřila se tím  doba hovoru.Ten tvůj by měl být 6 minutový.

Já mám Junghans  a ještě nějakého švýcara.

Odesláno

Tak to bych nikdy neřekl, že je to něco takového. Moc díky za info. Nevíš náhodou výrobce a z kterého roku by tak mohl být?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...