Jumbo Odesláno 4. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2006 Když si přečteš první tři příspěvky tohoto vlákna, tak to pochopíš. Ondraj se ptal, jestli si nik koupí nové mechaniky. Nik odpověděl quartz chrono, asi nepochopil na co se Ondraj ptá a psal o těch, které prodává. Ale já jsem si od toho příspěvku myslel, že chce znovu koupit quartzové chrono. Takže jsem se divil, když teď napsal, že bude kupovat Heuer Monaco.
nik Odesláno 4. dubna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 4. dubna 2006 Ja jsem to pochopil tak ze se tim ze by mechanicke???? Mysli jestli jsou mechanicke ty Linky co prodavam a ne ze se pta jake chci koupit priste.
nik Odesláno 4. dubna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 4. dubna 2006 Pratele potrebuji je nutne prodat, nove uz jsou na ceste a nechce se mi davat cela castka. Cena je 20 tisic !!!!!!!!!!
sauce Odesláno 5. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2006 Chtel bych se zeptat na dve veci: 1. maji nejake skrabance, byt nepatrne? 2. byly toho pul roku nosene kazdy den? 3. jaky je prumer pouzdra (mimo korunku)? 4. odkud jste - kvuli pripadnemu predani. Ja jsem z Brna. Dekuji za odpovedi! Muj mail: sauce@quick.cz
sauce Odesláno 5. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2006 to "sauce" >>> nik urcite upresni podrobnosti, lec jen tak "ze sportu" k bodum 3 a 4: 3) mam dojem ze u tohoto modelu je prumer pouzdra bez korunky 39 nebo 39.5 mm (mamliz pravdu, niku???) 4) vyse v diskuzi nik uvadel, ze je z Prahy Na webu vsude uvadeji 42mm. Diskuzi vyse jsem jen tak preletl, omlouvam se. Nicmene nik uz mi napsal mail a slibil i fotky.
sauce Odesláno 5. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2006 tak preju at se dohodnete! (tem 42 mm ale neverim, a uz vubec ne na quartzkach, to musi byt uvedeno s korunkou - ze serie link ma takhle podobne velkej prumer myslim jedine verze "calibre 36") Bohuzel vyrobce to na svych strankach u tohoto modelu neuvadi. Jinak tady vsude se tvrdi, ze prumer je 42mm, tak nevim, co si mam myslet: http://www.watchclick.com/tag-heuer/i-tag-...h-men-2547.html http://www.watchesonnet.com/Tag_Heuer/Gent...Collection=true http://www.amazon.com/gp/product/B000A0S4A...lance&n=3367581 http://www.jomashop.com/jomashop/tag-heuer...111-ba0576.html http://prestigetime.com/item.php?item_id=3390 A tady pisou primo: "The dial is set in a 42 mm case cut from a single block of solid steel." http://www.wenwatch.com/dB000A0S4AI/Tag_He..._Chronogra.html Ze by vsichni, at uz vedome ci nevedome, lhali? Nebo uvadeli prumer opravdu i s korunkou?
dehyd Odesláno 5. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2006 to "sauce" >>> bacha na to - oni nemuseji nutne lhat, ale bezne se prumer kastle meri diagonalne po ose indexu mezi 8 a 2 hodinou a u chronografu se to pak casto uvadi prave vcetne funkcnich tlacitek, coz bude podle meho nazoru tento pripad a mohlo by to velikostne odpovidat. Nektere firmy pak uvadeji okrajovy prumer samotne lunety, ktrera se u tohoto modelu v zasade (bez tlacitek) kryje s kastli a v tomto pripade to podle me bude tech cca 39.5mm - at ti to "nik" premeri To je totiz pro TAGHeuer u zakladnich modelovych rad (ne classic) standard pro panskou velikost. Pokud vim, vyjimku tvori poze modely Link Calibre 36 (cca 41-42mm), Link Chronograph (cca 40-41mm), 2000 Series Aquaracer (41mm) a 2000 series Aquagraph (myslim 44mm) - vsechno mechaniky. Vse ostatni je myslim v tom standardu 39-39.5
nik Odesláno 5. dubna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 5. dubna 2006 Tak hodinky jsou stale k mani za 20 tisic pratele.
dehyd Odesláno 5. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2006 pekny kompletni foto... trochu me ale udivuje ta plastova krabicka: vim ze tuhle davaj k Aquaracerum a serii F1, jakozto "levnejsim" radam, ale netusil jsem, ze do to ho uz cpou i "Link", kterej bych minimalne z historickejch duvodu povazoval za "dospelejsi" radu. Myslel jsem, ze Linky jsou v tech kozenejch (nebo kozenkovejch) na zip, s plysovym vnitrkem. To ti prodali vazne v tomhle, nebo je to "bedna" od jinyho modelu?
nik Odesláno 5. dubna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 5. dubna 2006 Vazne v tomhle ale jak rikas predpokladam ze to prodavacka zamenila. Nejdriv ze nemuze najit krabicku a potom prisla s touto. Ale nejak jsem to neresil.
nik Odesláno 5. dubna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 5. dubna 2006 a hlavne jsem nevedel s jakou maji byt krabickou. Rikal jsem si stejne je nikdy neprodam a najednou koukam po jinych ale znate to ja kdyz neco mam tak chci vzdy jeste neco lepsiho.
rselect Odesláno 5. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2006 Jo tak tohle znam moc dobre Jinak myslim, ze spravna krabicka je tato (kdyztak me dehyde oprav):
dehyd Odesláno 5. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2006 to "nik" >>> No tak tim se to vysvetluje - to ti (asi nevedouce) podstrcili krabici od Aquaraceru nebo F1, ale v zasade to nevadi, stejne ji ma kazdej nekde schovanou. - spis me udivuje, jak si muzou v tyhle ne uplne nejlevnejsi kategorii ty obchody dovolit mit v tom takovej bordel, ze se ani v krabickach nevyznaj. Mam jeste nekde doma krabicku od "S/el" (to je predchudce Linku), jestli ji najdu, poslu foto, abys aspon vedel, v cem to melo bejt. BTW - jen pro zajimavost, jak to dopadlo s tim prumerem, meril jsi to ?
dehyd Odesláno 5. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2006 jo, to je ona, "rselect" me s tim obrazkem predbehl (aspon uz ji nemusim hledat a fotit Promin Niku, to jsem ti ted ja vul nechtene zavaril s cenou, kdyz jsem se o ty krabicce rozepsal - ze jsem radsi nebyl zticha
nik Odesláno 5. dubna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 5. dubna 2006 vzdyt je to jedno. Me kdyby nekdo nabidl ty hodinky co chci ja i bez krabicky tak beru vsema deseti a staci mi servisni karta. Potreboval bych je sice prodat ale ne za kazdou cenu. Jinak vite jak to chodi v ceskych obchodech.
nik Odesláno 10. dubna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 10. dubna 2006 tak prodano dekuji vsem za ucast v diskuzi. Az budu mit novy model hodinek rad se pochlubim
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se