Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Prosim poradte mi kde bych mohl prodat hodinky Tag Heuer jeste v zaruce pul roku stare Link CJ1111.BA0576. Kupovane v Praze. Komplet navod, zaruka, karta, obal, a samozrejme doklad o koupi. Puvodni cena 50.000,- Kc. RAd bych je prodal za 25.000,- Kc. Mam zalusk na jine. Diky za radu

Odesláno

Tak "nikovi" nezávidím.Za půl roku provařit 25K na hodinkách za 50K je dost pecka.A podle všeho to asi bude i víc.Ale inspirovalo mě to abych si připomněl a vás pobavil jedním mým "full trefa" obchodem,kdy jsem narazil na senza nákup hodinek,řekněme za 1/3 jejich ceny.No abych pravdu řekl,tak jsem tam utíkal.Všechno sedělo.Doklady,záruka,obal,karta.....Majitel -dobrý boreček...Na druhý den mi mlátil na dveře jeho zoufalý otec-stejné jméno-mladej vám prodal moje nové hodinky!!!Cheche.No sranda náramná...............Máte někdo podobný zážitek?

Odesláno

No.nejprve to vypadalo na obstojnou bitku.To víte,moc se mi je vracet nechtělo.Ale pak vse ve mně hnulo svědomí(nebo spíš zapracoval pud sebezáchovy) a se slovy" ale to je v pořádku" jsme si vrátili svoje.Takže do ringle dostal jen jeho mladej.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...