Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Někde na netu jsem viděl pár jejich hodinek a některé jsou vcelku hezké.Nevíte někdo jak je to s kvalitou?Prosím přirovnání.

Momentálně nosím Casia edifice a Orient Chronograph.Nic extra,le jsem spokojen.Jedny do práce,druhé na denní nošení.

Díky za odpověď.

post-2268-1192916770.jpg

post-2268-1192916824.jpg

Odesláno

Značka POLICE je původně italský výrobce brýlí s rokem vzniku 1983, název byl odvozen od inspirace původní kolekce slunečních brýlí - vycházely z designu brýlí drsných amerických poldů... V roce 2003 do portfolia přibyly hodinky, o rok později i šperky a podobné doplňky. Stále však těží zejména z pověsti slunečních brýlí, které mají za ambasadory Davida Beckhama, George Clooneyho nebo i Bruce Willise.

Co se hodinek týče, koupil jsem si jedny vloni v Anglii, ještě než se začaly prodávat u nás a jsem s nimi zatím spokojený. Samozřejmě kvality renomovaných značek materiály nedosahují, takže po ročním téměř denním nošení jsou na pásku vláskovité "vrásky", ale viditelné pouze při podrobném zkoumání. To stejné se týče i celého nerezového těla hodinek a bohužel minerální sklíčko se také dá poškrábat (lehce jsem se s nimi při uhnutí procházejícímu otřel o zeď a mám tam drážku). Přesto v dané cenové hladině jsou to skvělé elegantní a také zatím neokoukané hodinečky... I z nové kolekce bych si rozhodně vybral a ne jedny, ale pošilhávám po automatech :thumbsup_anim:

Takže můžu doporučit, ostatní výrobce technicky ani technologicky sice ničím nepředbíhají a soustředí se hlavně na zajímavý, lehce výstřední, lifestylový design, to je cesta celé značky a mně se taková filozofie zamlouvá. Žádný jiný design v dané cenové hladině mi tolik nesedl a byl jsem za koupi vyloženě vděčný :)

Odesláno

Pro me modni neokoukane hodinecky pro metrosexualky. :wub: Myslim, ze je plno jinych firem zamerenych primarne na hodinky, firem s "hodinkovou" historii a tradici, ktere Ti v budoucnu udelaji rozhodne vetsi radost. ;)

Odesláno (upraveno)
  Skeleton napsal:
Pro me modni neokoukane hodinecky pro metrosexualky. :wub: Myslim, ze je plno jinych firem zamerenych primarne na hodinky, firem s "hodinkovou" historii a tradici, ktere Ti v budoucnu udelaji rozhodne vetsi radost. ;)

.

Upraveno uživatelem ¨safi
Odesláno

2Skeleton: Napiš nějaké své favority v dané cenové hladině, které by mohly udělat do budoucna větší radost ;) Jsem zvědav, jestli jsem neprohloupil nebo spíš, co bys doporučil :whistling:

• po 2 týdnech...
Odesláno
:helpsmilie: Byl jsem přinucen absolvovat návštěvu Paladia na náměstí Republiky (v Praze). Jako vždy a v obdobných monstrech jsem trpně absolvoval pochůzky po hadrech, smradech a jídle, vše jsem odsouhlasil a pak jsem se s mladým zašil u hodinek... Když pominu ty poněkud vyšší ceny u Omeg, tak mladej ('teenager) objevil stánek s hodinkama POLICE a začal votravovat. Pro mě výrobky jedna hrůza, pro něj něco skvělýho, já tomu holt nerozumím... Nevíte někdo co je to zač, ty POLICE ? Potřebuju argumenty, proč to nekoupit... Díky za pochopení (a pomoc). :crying_anim02:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...