USER47 Odesláno 5. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2016 Mně přijde, že by to zvládnul udělat kdejakej rytec a že to narvali na Rolex jen z toho důvodu, aby si to mohli nechat nesmyslně zaplatit. Jinak mi celej ten produkt nedává smysl a působí nepatrně vychcaně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondralbc Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 Mně přijde, že by to zvládnul udělat kdejakej rytec a že to narvali na Rolex jen z toho důvodu, aby si to mohli nechat nesmyslně zaplatit. Jinak mi celej ten produkt nedává smysl a působí nepatrně vychcaně.Naprostý souhlas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2016 Jak rikame my tady na foru, nic co by neslo rozlestit:-) Je to jak tetování alá Yakuza. Tzn. nic pro nás. Poznámka, že to je pro mafiána druhé kategorie je trefná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hmfreshmeat Odesláno 25. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2018 Nechutný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pompone Odesláno 26. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2018 Nic moc, škoda Cameronů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se