mechano Odesláno 12. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2009 jj ale povedzme u nejakych samuraiov by mi to bolo fuk, ale napr tie MM sa pomaly blizia do takej cenovej kategorie, ze chcem mat nejako ten servis zabezpeceny... Díky za důvěru
klaucz Odesláno 12. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2009 ahoj,3 týdny mám scvs013 a poté, co se celou dobu zpožďovaly o 3 sec/den, se předevčírem večer zbláznily a předbíhají o 6 min/hod. jaký byl nakonec výsledek tvého snažení? co jim bylo? nechce se mi to posílat do japonska, buď to trvá strašně dlouho, nebo za to dám půlku nových spiritů.. díky za odpověď!! stalo se mi to samé u Monster a stačilo s nima trochu bouchnout - slepený vlásek
funkyman Odesláno 13. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2009 stalo se mi to samé u Monster a stačilo s nima trochu bouchnout - slepený vlásek díky.. pak už to bylo ok?
funkyman Odesláno 19. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2009 dej pak vedet, jak to dopadlo, prosim...? ahoj, dopadlo to tak, že jsem je poslal mechanovi, jemuž i touto cestou děkuji! už zase šlapou jako hodinky :-) byly zmagnetované.. což nechápu.. nakládám s nimi stejně jako s ostatními hodinkami, asi i o něco lépe.. budu muset projít byt s virgulí, jestli tam není nějaká zóna :-))) mimochodem, seiya kobayashi, od kterého jsem je koupil, mi nabídl, že mi opravu hodinek i u neautorizovaného hodináře proplatí, abych mu je nemusel posílat do japonska.. (což vzhledem k tomu, co s nimi bylo, nevyužiji..) když si vzpomenu na několik telefonátů s lidmi z altra např. kvůli prasklému vlásku u dámských pětek a chování některých zaměstnanců v jednom jejich brněnském obchodě, nechápu, že je seiko ještě nevyměnilo za někoho s lepším přístupem k zákazníkům..... koupil jsem u nich jedny hodinky a jedny hodiny a chtěl jsem ještě, ale nenechal bych si tam už ani vyčistit boty..
funkyman Odesláno 9. října 2009 Nahlásit Odesláno 9. října 2009 (upraveno) konec dobry, vsechno dobre... jo, pristup servisu... ted tu byla debata o dorasovanych IWC z Rakouska... to je na kulku do hlavy... nebo do nekolika hlav... my nemit mechana a pana Frydla, tak abychom si to hodili... ještě ke službám pana kobayashiho... stejně mi poslal zpátky 20 dolarů, i když jsem mu výslovně psal, že NECHCI... a ještě jedna věc: objednával jsem u něj minulý týden jedny japan-made seiko 5 pro kamaráda, který je nemohl nikde sehnat. a i když je nemá ve svém e-shopu, sehnal je a do 3 dnů byly tady.. takže pokud někdo budete chtít cokoli z japonska (nejen gs, prospex apod..), vřele doporučuji www.seiyajapan.com :-) Upraveno 9. října 2009 uživatelem funkyman
moon Odesláno 10. října 2009 Nahlásit Odesláno 10. října 2009 (upraveno) Moje, skušenost s Altrem je bohužel taky zá######á. Už jsem to myslím tady psal, poslal jsem na výměnu baterie a zkoušku těsnosti svoje Seika a vrátily se mi poškozené s tím, že jsem prý do nich lezl. To bylo diskuzí o náhradě škody... Teď si servisní úkony nechám dělat ve Zlíně a za výrazně nižší cenu. Ale faktem je, že u dražších hodinek je nutné mít kontakt na opravdu někoho spolehlivého a pečlivého. Je to asi jak u automobilů. Ještě poddotek - když čtu o ochotě zahraničních obchodníků - když jsem si kupoval Samuraje, tak spíše z legrace jsem hodil na altro dotaz, jestli by mi je nepřivezli. Vyběhli se mnou rychle. Domnívám se, že pro oficiální zástupce by mohl posloužit. (Možná se mýlím, protože je svázán nějakými smlouvami, nevím.) Upraveno 10. října 2009 uživatelem moon
farářskej Odesláno 11. října 2009 Nahlásit Odesláno 11. října 2009 ještě ke službám pana kobayashiho... stejně mi poslal zpátky 20 dolarů, i když jsem mu výslovně psal, že NECHCI... a ještě jedna věc: objednával jsem u něj minulý týden jedny japan-made seiko 5 pro kamaráda, který je nemohl nikde sehnat. a i když je nemá ve svém e-shopu, sehnal je a do 3 dnů byly tady.. takže pokud někdo budete chtít cokoli z japonska (nejen gs, prospex apod..), vřele doporučuji www.seiyajapan.com :-) Seiya-san je vyhlášenej jako hodnej člověk a maximálně slušnej obchodník. Takovej ten prototyp usměvavýho a lidskýho Japonce, jak si ho představujeme
R4B4 Odesláno 15. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2009 dik za tip, mrknem na to.... dobrý tip, taky díky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se