Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Gratuluji, moc pěkné hodinky....jen mi někdo řekněte, jaký je rozdíl mezy 311.92.44.51.01.003   a      311.92.44.51.01.007.........neumím najít rozdíl... :(

Rozdíl je ve pouze ve sponě. 003 mají keramickou trnovky a 007 titanovou motýlovku

Taky gratuluji a rovnou se optám, je k nim i jinej řemen? Třeba i přední červené prošití? Nebo něco plánuješ koupit? Docela by mě zajímalo, jak by to vypadalo i na jiném řemenu či tahu?

S červeným prošitím navrchu se nedělá. Zatím výměnu řemenu neplánuji, protože je to jeden z nejpohodlnějších řemenů, co jsem kdy měl a líbí se mi takto. V budoucnosti bych se uchýlil asi maximálně k řemenům od ostatních hodinek řady Dark Side of the Moon. Docela mě láká vyzkoušet řemen z Vintage DSOTM

• Odpovědi 54
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po 3 týdnech...
  • po 2 týdnech...
  • po měsíci...
  • po 4 týdnech...
Odesláno

ahoj všem, prosím o radu , včera jsem je měl na ruce a nemohu je dostat z hlavy ... však víte :-) ...  (a jen tak pro zajímavost nevypadají tak velký jak se podle čísel na monitoru zdá ) 

tak jsme se dal do hledání po světě a na tady koukám že jsou docela poškrábaný ...jsem si myslel že ta keramika je plně probarvená ? nebo je to nějaký fake ?

odkaz:

http://www.chrono24.cz/omega/speedmaster---the-dark-side-of-the-moon--id4457733.htm

díky za rady

Odesláno

Fake DSOTM existuje, ale jsou poznat na prvni pohled a hodinky v tvem odkazu rozhodne fake nejsou. Dle meho nazoru se jedna jenom o odlesky. 

Poskrabat je neni totiz uplne jednoduchy ... 

Odesláno

Bolelo me u srdce kdyz jsem videl jak tim sroubovakem jezdi po tech Moonech :-O

Jsem dokonce mel tendenci jit se podivat do trezoru jestli ty moje spinkaji dobre :-D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...