bradda Odesláno 16. března 2016 Autor Nahlásit Odesláno 16. března 2016 Gratuluji, moc pěkné hodinky....jen mi někdo řekněte, jaký je rozdíl mezy 311.92.44.51.01.003 a 311.92.44.51.01.007.........neumím najít rozdíl... Rozdíl je ve pouze ve sponě. 003 mají keramickou trnovky a 007 titanovou motýlovku Taky gratuluji a rovnou se optám, je k nim i jinej řemen? Třeba i přední červené prošití? Nebo něco plánuješ koupit? Docela by mě zajímalo, jak by to vypadalo i na jiném řemenu či tahu? S červeným prošitím navrchu se nedělá. Zatím výměnu řemenu neplánuji, protože je to jeden z nejpohodlnějších řemenů, co jsem kdy měl a líbí se mi takto. V budoucnosti bych se uchýlil asi maximálně k řemenům od ostatních hodinek řady Dark Side of the Moon. Docela mě láká vyzkoušet řemen z Vintage DSOTM
M3maniac Odesláno 16. března 2016 Nahlásit Odesláno 16. března 2016 Myslel jsem si to, jen sjem to chtěl potvrdit.....díky
froda Odesláno 12. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2016 Tak jsem si je pořídil :-), akorát teď nevím, zda to nemělo být s překlápkou...???
neumann Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2016 Slintyslint jsou perfektni pro me jedny z nejpritazlivesich hodinek co jsem zde na foru videl. Vim ze se z nich tetelis blahem:) Sent from my iPhone using Tapatalk
pan kumrd Odesláno 22. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2016 Slintám po nich už nějakou dobu a asi ještě chvíli budu. Gratuluju, úžasné hodinky! Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Kmotr Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Odesláno 1. června 2016 Moc krásné hodinky, ať ti slouží a dělají radost...
Robis Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Odesláno 1. června 2016 Nádherný hodinky a na ruce vypadají fakt skvěle. Velká gratulace
subaru3958 Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Odesláno 30. června 2016 ahoj všem, prosím o radu , včera jsem je měl na ruce a nemohu je dostat z hlavy ... však víte :-) ... (a jen tak pro zajímavost nevypadají tak velký jak se podle čísel na monitoru zdá ) tak jsme se dal do hledání po světě a na tady koukám že jsou docela poškrábaný ...jsem si myslel že ta keramika je plně probarvená ? nebo je to nějaký fake ? odkaz:http://www.chrono24.cz/omega/speedmaster---the-dark-side-of-the-moon--id4457733.htm díky za rady
bradda Odesláno 30. června 2016 Autor Nahlásit Odesláno 30. června 2016 Fake DSOTM existuje, ale jsou poznat na prvni pohled a hodinky v tvem odkazu rozhodne fake nejsou. Dle meho nazoru se jedna jenom o odlesky. Poskrabat je neni totiz uplne jednoduchy ...
mmaass Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Odesláno 30. června 2016 Bolelo me u srdce kdyz jsem videl jak tim sroubovakem jezdi po tech Moonech :-O Jsem dokonce mel tendenci jit se podivat do trezoru jestli ty moje spinkaji dobre :-D
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se