ivko9 Odesláno 9. března 2016 Nahlásit Odesláno 9. března 2016 Dobrý den, můžete mi prosím poradit zda se vyplatí koupit tyto hodinky : Prim ? Sportovní Automaty ? W01C.10060.A viz foto za cenu 7200,-kč,chci to jako dárek děkuji I.
USER47 Odesláno 9. března 2016 Nahlásit Odesláno 9. března 2016 (upraveno) Nevyplatí. Jsou to Primky od MPM, tedy levná asijská výroba, uvnitř je čínskej strojek, jsou dost velký...a navíc pěkně hnusný. Upraveno 9. března 2016 uživatelem USER47
jacob Odesláno 9. března 2016 Nahlásit Odesláno 9. března 2016 Nevyplatí. Jsou to sračky, nejde to bohužel napsat jinak. Za tu cenu se dají koupit Seiko, Casio nebo třeba trochu připlatit a shánět Tissoty.
ivko9 Odesláno 10. března 2016 Autor Nahlásit Odesláno 10. března 2016 Nevyplatí. Jsou to Primky od MPM, tedy levná asijská výroba, uvnitř je čínskej strojek, jsou dost velký...a navíc pěkně hnusný.děkuji za radu, udělal bych blbost
ivko9 Odesláno 10. března 2016 Autor Nahlásit Odesláno 10. března 2016 Nevyplatí. Jsou to sračky, nejde to bohužel napsat jinak. Za tu cenu se dají koupit Seiko, Casio nebo třeba trochu připlatit a shánět Tissoty.dík ,že jste mi poradil, pěkně bych naletěl
ivko9 Odesláno 10. března 2016 Autor Nahlásit Odesláno 10. března 2016 Určitě, kup si dvoje!:-(díky za radu, nekoupil jsem žádné, pěkně bych naletěl
ivko9 Odesláno 10. března 2016 Autor Nahlásit Odesláno 10. března 2016 Nevyplatí. Jsou to sračky, nejde to bohužel napsat jinak. Za tu cenu se dají koupit Seiko, Casio nebo třeba trochu připlatit a shánět Tissoty.díky, měl jste pravdu, jsou to šmejdy, to je lepší si vybrat lepší značku a nebo originál starý Primky
ivko9 Odesláno 10. března 2016 Autor Nahlásit Odesláno 10. března 2016 Nevyplatí. Jsou to Primky od MPM, tedy levná asijská výroba, uvnitř je čínskej strojek, jsou dost velký...a navíc pěkně hnusný.děkuji, že jste mi poradil, pěkně bych naletěl, to radši originál starý osvědčený Primky
Návštěvník maxipesfik Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Odesláno 10. března 2016 Náhodou, připomínají mi Breguet...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se