Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tyhle mi zbyly po dědovi.

Kupodivu jdou,akorat mne stve,ze jsou spravovane asi ne moc odborne co ja vim..Jde to videt na ciferniku na poz.6 a skoro 12 :-).A taky je letovany pantik.A ty praskliny na ciferniku jsou proste starim...

Ale i tak se mi libi.

Vase nazory... ?

post-2268-1194703603.jpg

post-2268-1194703617.jpg

post-2268-1194703643.jpg

post-2268-1194703659.jpg

post-2268-1194703669.jpg

Odesláno

Billodes je markentingové značenie G.Favre-Jacot - zakladateľ Zenith. Používalo sa pre exportné hodinky na východný trh - Ottomanská ríša, Rusko pravdepodobne aj východná Európa. Pokiaľ viem toto značenie sa používal do roku 1906. To gravírovanie na vnútornom plášti je pripomienka Parížskej výstave, kde získali ocenenie.

Hodinky by som nechal tak ako sú. Číselník je porcelán a s tým asi nič nenarobíš. Ten pánt ulomil a dal opraviť pravdepodobne tvoj dedo, aj to má svoju cenu.

Ak sa ti bude chcieť, hoď sem foto kalibru. Hlavne fotku v menšom rozlíšení.

Pozerať sa na obrázok 1600x1100 kde 80% tvorí kuchynská útierka je trošku utrpenie.

Odesláno

je na nich vidět že léta dobře sloužily.Jsou správně ošoupané a ohmatané.Je to věc názoru jestli je cennější věc perfektně zachovalá nebo špičkově restaurovaná anebo věc s přirozenou patinou vzniklou používáním,tisíci doteky lidské ruky.Já mám rád věci co dobře fungujou a je to na nich vidět. Kdybych někdy musel nosit oblek tak bych si vybral s vestou abych mohl nosit v kapsičce na řetízku hodinky.Vytáhnout,stisknout-cvak,víčko odskočí,prostě klasika

Odesláno

Nuže,foto kalibru je tady.Můžet mi někdo,prosím,říci jakou mají cenu.Nabízet je zde nemůžu,porušoval bych pravidla.Nicméně odhad ceny alespoň řádově by neměl být problém...

Takže nějaké info,prosím.

Hezký den

Odesláno

Obľúbenejšie sú tie čo sa exportovali to Turecka. V tomto stave by sa na Ebay dostali niekde na 50 EUR. Presnú cenu zistíš, len keď ich skúsiš predať.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...