Jörg8X Odesláno 16. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2016 (upraveno) Avenger HurricaneCaliber Breitling B12 (Manufacture)Power reserve Min. 70 hrsDiameter 50.00 mmWater resistance 100 m (330 ft) Docela pěkné, ale velké http://www.breitling.com/en/models/avenger/avenger-hurricane/ Upraveno 16. března 2016 uživatelem Jörg8X Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 16. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2016 Trošku nepřehledný 5min indexy - ty by měly být zvýrazněný. Takhle to přebíjí indexy lichých hodin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petik16 Odesláno 16. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2016 akurát som ich tu išiel dať hej no tie indexy sú trochu malé, ja celkovo nemusím "24-hodinovky"... Navyše sú obrovské cipana.. Ale páči sa mi farebná kombinácia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petik16 Odesláno 16. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2016 Pridám no pár fotiek ešte, komu by sa nechcelo otvárať odkaz... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrc.com Odesláno 22. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2016 V 12-ti hodinovce by vypadali ještě líp... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diable Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 Přifouklý SA blacksteel v mizerně přehledné a pro běžné nošení nepraktické čtyřiadvacítce. Jediné, co bych uživil je ta BS překlápěčka. A asi i ten military rubber. Jinak to jde mimo mě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 To Bretilign na Baselu ukazal vazne jen dvoje hodinky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
candy Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 Moje první B byly navitimery cosmonaut 24. Fakt jsem to nedal, po měsíci jsem je směnil za Datory. Toliko k 24. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaJ Odesláno 9. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2017 (upraveno) Ptal jsem se u Dušáka jednoho ze servisu a říkal, že by Breitlight nechtěl hlavně proto, že na rozdíl od oceli nejde opravit povrchově. Je prý sice hodně tvrdý, ale když už se odře nebo se do něj udělá vryp, je to na furt a nikdo s tím nic neudělá...Jinak jsem se u Dušáka zabouchnnul... A to, Breitling promine, do Omeg Seamasterů. Ocel s modrou keram. lunetou, modrým cifrem a na tahu. Jen bych se ještě rozmýšlel mezi verzí Diver 300m, nebo Planet Ocean 600m. Diver 300 se mi líbí pohledově víc, ale Planet Ocean má zase cal. 8900 a je to Master Chronometr se 60 hod. rezervou... A hlavně, Planet Ocean má průhledný dýnko a ten novej Cal. 8900 je... Každopádně jsem u nich objevil jednu obrovskou chybu. A tou je fakt, že na ně zatím nemám... Upraveno 9. srpna 2017 uživatelem VojtaJ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se