Erendil Odesláno 13. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2009 Mě se tyhle diversky líběj. Akorát souhlasím s tím, že by mohly mít plastický logo. To jim kapinku ubírá na kráse.
JAR0 Odesláno 16. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2009 Pekne... ale ja by som asi uprednostnil Breitling Superocean Heratige.. Lepsia velkost pre mna
honza71 Odesláno 16. února 2010 Nahlásit Odesláno 16. února 2010 Neví někdo z vás, zda jdou tyhle hodinky dát na kovový tah (nebo jak se tomu správně říká ) ?
Návštěvník Snow Odesláno 16. února 2010 Nahlásit Odesláno 16. února 2010 honza71 napsal: Neví někdo z vás, zda jdou tyhle hodinky dát na kovový tah (nebo jak se tomu správně říká ) ? Proč ne, neznám mechanické hodinky u kterých by to nešlo, ovšem mně by vadilo, že nejsou na originálním, nějakou náhražku bych nechtěl.
Darek73 Odesláno 25. března 2010 Nahlásit Odesláno 25. března 2010 Na letišti ve Frankfurtu jsem je teď viděl s datumovkou. Vypadá to, že došlo ke změně... a přeci jen tam ten datum dali.
honza71 Odesláno 26. března 2010 Nahlásit Odesláno 26. března 2010 Darek73 napsal: Na letišti ve Frankfurtu jsem je teď viděl s datumovkou. Vypadá to, že došlo ke změně... a přeci jen tam ten datum dali. To není změna. Tak to je od začátku. Ty původní z 1965 byly bez data, ale dnes chce datum na hodinkách spousta lidí ( včetně mě ), tak dělají i variantu s datem. Myslím, že ho tam zapracovali dost vkusně a nerozhodili tak ten originální look.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se